2821
2789
عنوان

کنکوریم

322 بازدید | 38 پست

و الان چند وقته که به شدت موقعی که میخوام درس بخونم تازه مثلا نیم ساعت از شروعم میگذره خمیازه هام شروع میشه و به حد وحشتناکی خوابم میاد .  دیگه نمیدونم چیکار کنم  اگه راهکاری دارین بدین ممنون میشم 

آب بزن به صورتت

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

صبحا زود بیدارشو

پزشکی سندرومی داریم به نام سندروم قلب شکسته که موجب سکته قلبی میشه!ض این تفاوت که در سکته قلبی شریان کرونری قلب مسدود میشه اما در این سندروم بدون هیچ مسدودیت رگ, فقط با افزایش غلظت هورمون آدرنالین درخون بطن چپ قلب ضعیف میشه و درنهایت مرگ!به همین راحتی. مراقب قلب های همدیگه باشیم:)دوست عزیزم اگر سوالی راجب کنکور داری خوشحال میشم کمکت کنم . فقط لطفا نیا بگو من انگیزه درس خوندن ندارم چیکارکنم😂من نمیتونم بهت انگیزه تزریق کنم!
ساعت ۶ بیدار میشم و حدود ۷ شروع میکنم خوبه ؟  پارسال عادت داشتم ساعت ۵ بیدار شم و شروع کنم ولی ...

اره خوبه منم همین موقع ها بیداز میشدم بخاطر فصل بهاره اتاقتو گرم نگه ندار

پزشکی سندرومی داریم به نام سندروم قلب شکسته که موجب سکته قلبی میشه!ض این تفاوت که در سکته قلبی شریان کرونری قلب مسدود میشه اما در این سندروم بدون هیچ مسدودیت رگ, فقط با افزایش غلظت هورمون آدرنالین درخون بطن چپ قلب ضعیف میشه و درنهایت مرگ!به همین راحتی. مراقب قلب های همدیگه باشیم:)دوست عزیزم اگر سوالی راجب کنکور داری خوشحال میشم کمکت کنم . فقط لطفا نیا بگو من انگیزه درس خوندن ندارم چیکارکنم😂من نمیتونم بهت انگیزه تزریق کنم!
اره خوبه منم همین موقع ها بیداز میشدم بخاطر فصل بهاره اتاقتو گرم نگه ندار

نه بخاری خاموشه و حتی تو زمستون هم یکم پنجره رو باز نگه می‌داشتم. 

اولا فک میکردم  به خواطر سینوزیتمه چون اینقدر بد شده بود که اصلا فک بالای سمت راستم درد میکرد ولی الان که اون خوب شده باز هم همونجوریم . گاهی اوقات فک میکنم شاید به خواطر بالا رفتم شماره ی چشممه