2777
2789
عنوان

آب پنیر لیقوان

301 بازدید | 19 پست

کش میاد؟؟ 

از این بسته بندی ها گرفتیم 

آبش انگاری کش میاد 

خراب نیس؟ 

انقضاش برای 403 ولی 

میگم آبش اینطوره خراب نیس آیا؟

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون فاسد سده، لیقوان یه روستای کوچیکیه تو تبریز هرجا بری حلب حلب پنیر لیوان میفروشن مگه اینا چقدر گا ...

واقعا ینی؟ آخه انقضاش چی پس 

کارخونیه اینا 

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨
واقعا ینی؟ آخه انقضاش چی پس  کارخونیه اینا

درسته تایم داره تا انقضاش ولی شاید شرایط نگهداری رعایت نشده زود فاسد شده مثلا شاید تو دمای گرم یا رطوبت زیاد نکهداشتن یا جایی که باکتری زیاد بوده

انقضا الکی هم می زنند  شرایط نگهداری خیلی مهمه  شاید تو یخچال نگه نداشتند

ای بابا🤦🤦🤦

درسته تایم داره تا انقضاش ولی شاید شرایط نگهداری رعایت نشده زود فاسد شده مثلا شاید تو دمای گرم یا رط ...

از فروشگاه افق کوروش گرفتیم 

مامانم از عصر میگه من فردا میبرم پس بدم بگم این چه پنیریه🤦🤦🤦🤦💔

هر چی میگم بابا زشته قبول نمیکنن که اصلا 

میگه نه 

به نظر شما کارش درسته؟

از فروشگاه افق کوروش گرفتیم  مامانم از عصر میگه من فردا میبرم پس بدم بگم این چه پنیریه🤦🤦🤦🤦 ...

اگه واقعا فاسد باشه ببرید شبکه بهداشت همکارای بهداشت محیط جریمشون میکنن

اگه واقعا فاسد باشه ببرید شبکه بهداشت همکارای بهداشت محیط جریمشون میکنن

نبابا اونجا ک نمیبرن بخاطر ی پنیر 

وای واقعا فاسده فک کنم

اتفاقا باید اطلاع بدی تا مردم جنس فاسد نخرن شاید کسی ندونه فاسده بخوره بیمارشه

نمی‌دونم والا 🤦🤦💔توی قفسه هم بود توی یخچال نبود 

خاک تو سرا نمی‌دونم چرا چیدن تو قفسه ها