2777
2789
عنوان

یه اشتباهی کردم 😟😟🥹

217 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها 

وقتی من پیش دانشگاهی بودم یکی از همسایه هامون که اتفاقی شماره ام داشت شماره ام رو بین پسرای شهر پخش کرده بود و با آبروم بازی کرده‌بود و راست دروغ قاطی کرده بود هرچی دلش خواسته گفته بود 

رفته بود پیش پسری که قرار بود نامزد کنیم هم حرف زده بود 

حالا امروز 

هستین بگم؟!

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا امروز در خونمون دیدمش یعنی اون با ماشین بود و الکی دور زد که منو خانواده‌م ببینه 

چند ساعت گذشت یه نفر به سیم‌کارت همراه اولم زنگ زد خانوم فلانی گفتم اشتباه گرفتید 

بعد پیام داد ببخشید شماره شما رو گوشی من بوده 

من کلا بلاکش کردم 

حدس قوی زدم از طرف اون آدم باشه و هماهنگ کرده (چون قبلا اینکار کرده بود)

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

بعد خواستم با اون شماره سیم کارتم که داره به اون آدم پیام بدم و دق و دلیم خالی کنم میدونستم شارژ نداره و الکی برای خالی شدن حرصم تایپ کردم 

و غافل از این که دارم با اون سیمکارتم ارسال میکنم پیام رو 

حالا پیام بهش رفته با سیمکارت اصلیم 

حالا می‌دونه منم؟! 

چه اشتباهی کردم 

توروخدا چیزی بگین

چرا تاپیک من کامنت نمی‌دین بی معرفتا

اونی که قرار بود باهاش نامزد کنی رو میگی ؟؟

نه اون که شماره ام پخش کرده بود