2777
2789
عنوان

لطفا اگه رنگ مو بلدین کمکم کنین🥺

56 بازدید | 11 پست

سلاممممم ، رفتم آرایشگاه این هایلایت و می‌گفت یه تومن 😐 موهام تا روی آرنجمه تقریبا ، بعد میگفت دکلره نمیخواد بدون دکلره با رنگ برات در میارم اینجوری😐😐بعد یک و پونصد ، قرار بود با کلاه مش در بیاره ، راهی بلدین تو خونه خودم در بیارم با رنگ اینجوری بشه؟

ترکیب رنگ بلد نیستم 🥲 موهامم خرماییه ، سالم سالمم هست ولی خدایی دلم نمیاد یک و پونصد بدم واسه یه هایلایت با رنگ ساده 😑😑 

مامان سه تا نی نی 😍 مهدی و محمد و فاطمه 

راستش من اگر موهایی با قد و سلامت شما داشتم اصلا رنگ نمیکردم به جاش استایل میکردم موهامو یعنی مدلای مختلف درستشون میکردم ، به نظرمم اگه خیلی اصرار به رنگ داری برو ارایشگاه ، اگه خودت موهاتو خراب کنی پشیمونیش بیشتره ، ولی بازم میگم خیلی موی خرمایی سالم خوشگله واقعا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستش من اگر موهایی با قد و سلامت شما داشتم اصلا رنگ نمیکردم به جاش استایل میکردم موهامو یعنی مدلای ...

مرسی عزیزم 🙂 میدونی یکم عادی شده برام موهام ، دلم یه تغییر میخواد تو موهام 🥲

خب اگ حیفت میاد بیخیالش شو چون حیف از یک و پونصد موهای سالمته

☹️☹️دوس داشتم یکاری انجام بدم ولی قیمت آرایشگاه ها خیلیییی نجومیه

مرسی از لطفت❤️

ببین اگ میخوای مثل عکس تیره و روشن بشه باید مش کنی تا زیبابشه 

اما اگ میخوای یدست بشه 

اول بگو میخوای مثل قسمتای تیرش بشه یاروشن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
ببین اگ میخوای مثل عکس تیره و روشن بشه باید مش کنی تا زیبابشه  اما اگ میخوای یدست بشه  ا ...

قسمت تیره تر ، بقول شما اگه بخوام تیره و روشن همزمان باشه کارم سخت میشه

قسمت تیره تر ، بقول شما اگه بخوام تیره و روشن همزمان باشه کارم سخت میشه

بنظرم رنگ موی مارال ۳.۰۴ بلوطی اون چیزی باشه ک دنبالشی 

اما رفتی ارایشگاه بگو کاتالوگو بیارن رنگ موهارو نگا کن ببین اون رنگی ک میخوای کدومه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲