2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی بدجنسه😞😞

273 بازدید | 15 پست

سلام دوستان طاعات و عباداتتون قبول باشه

بچهاا رفتار خواهرم که یه سال ازم کوچیک تره خیلی باهام بده با اینکه رفتارش بده و همش من رو نادیده میگیره من باز هی غرورم رو زیر پا میزارم و سعی میکنم باهاش خوب برخورد کنم و خودم رو آدم باذوقی نشون بدم 

مثلااا اون تو اناقشه و تا من پیشش نرم هیچوقت پیشم نمیاد 

یا مثلااا بیرون که میریم با لبخند بهش نگاه میکنم و طنز آمیز باهاش حرف میزنم فقط یه نگاه میندازه و بی تفاوت روش رو اونور میکنه

یا مثلا بهش میگم میای فلان فیلم رو باهم ببینیم ساعتها میگذره و به خواسته ام توجهی نمیکنه وقتی بهش میگم لازم نیست دیگه بیای باهام بد برخورد میکنه و میگه من حوصله ناز کشیدنت رو ندارم و میره تو اتاقش و دیگه تا من پیشش نرم هیچوقت نمیاد بهم محبت کنه حتی بعد این من باز میرم پیشش میگم میای فیلم ببینیم میگه نه فیلم خودم برام مهمه دارم اونو میبینم

و هزاران مثال که حوصلتون سر میره😞😞😞😞😞😞

شاید از تو خوشش نمیاد مگه زوره شماهم بهش توجه نکن

پزشکی سندرومی داریم به نام سندروم قلب شکسته که موجب سکته قلبی میشه!ض این تفاوت که در سکته قلبی شریان کرونری قلب مسدود میشه اما در این سندروم بدون هیچ مسدودیت رگ, فقط با افزایش غلظت هورمون آدرنالین درخون بطن چپ قلب ضعیف میشه و درنهایت مرگ!به همین راحتی. مراقب قلب های همدیگه باشیم:)دوست عزیزم اگر سوالی راجب کنکور داری خوشحال میشم کمکت کنم . فقط لطفا نیا بگو من انگیزه درس خوندن ندارم چیکارکنم😂من نمیتونم بهت انگیزه تزریق کنم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توعم عین خودش برخورد کن اصلا نیازی نیست باهاش خوب باشی یک سال زیاد نیست که بخوان بگن بچست.:/

خب من اینکار رو کنم اون تغییری میکنه یا فقط مارو از هم دور تر میکنه و منم تنها تر میکنه؟!

من نظرم اینه خواهراا باید هم رو درک کنند و محبت داشته باشند

اصرار بیشتر از این بی‌فایده‌ست و فقط نتیجه‌ی عکس میده

هرچقدر شما بیشتر پافشاری کنی و سعی کنی بهش نزدیک بشی ایشون از شما دورتر می‌شه

بی‌تفاوت باش

حال هر سرزمین را باید از حال زن‌هایش شناخت.
رابطه ها دوطرفن هردو باید واسش تلاش کنن اونم اگه اهمیت نمیده توعم اهمیت نده.

مرسی که وقت گذاشتی واقعا مثل اینکه این تنها راهه چون همیشه به غرورم برمیخوره چون آخرش هرکار کنم اون زشت و بی ادبانه جوابم رو میده

سلام عزیزم

تجربه نشون داده کم محلی و بی توجهی بهترین گزینه است

من فروشگاه آنلاین (فروشگاه حجاب ) انواع ست کیف و روسری پاسپورتی ، مستطیلی ، پاسپورتی زنجیردار ، پاسپورتی اسپرت ، نیمگرد ، نوستالژی ، دایره ای ، کوله ای دارم

با  ارسال رایگان است

🛍 خوشحال میشم به کانال ما در ایتا سر بزنید👇

📲 شماره تماس 09331896964

👈عضویت در کانال ایتا🌱

https://eitaa.com/joinchat/2266038493C41b934d0c9