2777
2789
عنوان

کسایی که نوزاد دارن یا داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 27 پست
شما همه چی میخوردین یا تا چهارماه مراعات میکردن  خورشت و ماکارانی و میوه نمیخوردین؟

من پیش فوق تخصص نوزادان میرفتم...میگفت همه چیز بخور اصلا هیچ مواد غدایی رو خودت حذف نکن بدنت ضعیف میشه....بچه در هر صورت کولیک داره تا زمانی که دورش طی بشه....

هرسال نااگاهانه از سالروز مرگ خود عبور میکنیم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی قطره و دارو ؟

حتی قطره و دارو، همه جور دکتری بردم هر قطره و دارویی میدادم بهش ولی ساعت یازده شب که میشد شروع میکرد تا ساعت سه شب بکوب گریه میکرد خیلی خیلی دوران بدی بود

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

فقط بهم یه قرص گفتن که نتونستم پیدا کنم اسم قرص لاکتوز بود فک کنم ،هر روز یک چهارمش. از دکتر بپرس اگه گفت بهش بده برو پیدا کن بده 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

الکی نترس همه بچه ها مثل هم نیستن 

فقط صبور باش هرچند سخته 

بچه ات کولیک داره دارویی که دکتر داده بهش نمی‌سازه 

دکتر به پسرم کولیک ایز داد اصلا تاثیر نداشت یه جا دیگه بردم گریپ میکسچر خارجی داد خیلی بهتر شد..خودم دهنم سرویس شد از بس هیچی نمی‌خوردم..و ازبس بغل کردم تا صبح راه رفتم تا آروم بشه الان هردو دستمو آتل طبی می‌بندم 

پسرم الان ۵ماهش هست خداروشکر تا ۳ماهگی کولیک بود دیگه تموم شد خیییلی بد بود خییلی چه گریه ها میکرد و کبود میشد 

دل⁦❤️⁩ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو

من تجربه خودمو میگم، من پسرم اینجوری بود که از ساعت ۶ یا ۷ و۸ شب بیقراری هدش شروع میشد تا ۱۲ شب که میخوابید، دکتر وسرم بم گفت که ساعت های خواب و بیداریشو برای دو خفته بنویسم، وقتی دکترش ساعت هارو دید گفت بچه باید بین ساعت ۷ یا ۸ شب دیگه بره برای خواب شب تا صبح، بهم پیشنهاد داد که تا بچه عادت کنه ساعت ۷ سب هر شب ببرمش حموم، بعدش شیرشو بدم که دیگه ساعت ۸ بخوابه، باد از یکی دو هفته پسرم عادت کرد این ساعت بخوابه و دیگه بیصراری هاش تموم شد