2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش باید خسته بشه، متاسفانه هیچ کسی برای معتاد نمیتونه کاری کنه ،مگر اینکه خودش بخواد

خودشانقدر اذیت میشه انقدر بلا سرش اومده ما انقدر واسش کارا کردیم اما نمیشه هرویین خیلی بده خیلی خوش به سعادتتون

امیدوارم از این به بعد زندگیتون پراز اتفاق های خوب باشه بابت گذشته ای که داشتین واقعا متاسف شدم پ ...

مممنونم، بله توی جلسات ما ۱۲ قدم کار می‌کنیم و در قدم چهارم از افرادی ک به جسممون ( شلاق خوردن توی دادگاهها) و یا به روح و روانمون آسیب زدن لیست تهیه میکنیم و در قدم پنجم همه رو می‌بخشیم،  خیلی‌هاشون لیاقت بخشیده شدن ندارن اما من لایق آرامشم و بخاطر آرامش خودمون میبخشیم، بله در قید حیاتن

آفرین به ارادتون  

امیدوارم همیشه موفق باشید و زندگی خوبی داشته باشین

برادر منم ی مدت هروئین و شیشه مصرف می‌کرد بردیم کمپ ی مدت پاک بود اما الان تریاک میکشه خیلی زیاد 

روزبه روز وضعیت ش بدتر میشه زن و بچه داره نمی‌دونیم چجوری بهش کمک کنیم 

انگار از ی مشکلی میخاد فرار کنه رو میاره به مواد با هیچکس درد دل نمیکنه ببینیم مشکلش چیه