2777
2789
عنوان

به نظرتون این کار کار بدیه؟

129 بازدید | 16 پست

سلام دوستان🌹

به نظر شما این که یه دختر و پسر به قصد آشنایی برای ازدواج (نه دوستی و هر چیز دیگه !) هر از گاهی با هم برن بیرون و حرف بزنن اشکالی داره؟یعنی واقعا بخوان همو بشناسن و سنگاشونو وا بکنن

جای خلوت هم نه..

بدون این که خانواده هاشون مطلع باشن

اینم بگم بین اون دختر و پسر حد و مرز وجود داشته باشه

مثلا دست هم رو هم نگیرن حتی یا پسره بخواد حرفای ناجور و نامربوط بزنه

و فرض کنین دخترخانم چادری هم باشه و آقاپسر هم مذهبی...

لطفا دلیلتون رو هم بگید اگه بده چرا و اگه بد نیس چرا

چرا بد باشه 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بد نیست

اشنایی لازمه از نوع کنترل شده

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایی که ما رندگی میکنیم اینو بد میدونن میگن باید خونواده بدونه وگرنه انگار چه خبط و خطایی مرتکب شدن ...

خب بگین ب خونواده ها چ اشکال داره

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

من به همین سبک ازدواج کردم خیلی هم خوبه . 

وقتی کامل شناختم و تصمیمم اوکی شد به خوناده ها گفتیم تشریف بیارن مراسم انجام بدن . اینجوری اولا خوب میشناسیش .دوما بزرگتر هی نمیپرسن چی شد چی شد 

هم وقت کافی داری برا شناخت . 

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...

اینطوری بد نیس

به شرطی که خیلی طولانی نشه

و زودتر طی چند جلسه به نتیجه برسین

وگرنه کمکم وارد جزئیات هم هم میشین و آخرشم هیچ

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

اصلا هم بد نیست، ازدواج نیاز به آشنایی با شرایط و اخلاق و عشق‌و علاقه داره، این که مثل قدیما دختر رو همینجوری شوهر میدن میره همین میشه که چند سال بعد میاد نی نی سایت تاپیک از اخلاق بد شوهر و... میزنه، قبل ازدواج خیلی چیزا باید معلوم بشه باقیش زمانی که میرن زیر یه سقف مشخص میشه ولی اصلیاش مثل اخلاق و خلق و خو و قیافه و... باید قبل ازدواج با هم کنار بیان در موردش و وقتی پسندیدن اون موقع برای ازدواج اقدام کنن

هم بده هم خوب

بده چون پسرا تا چن ماه خوده واقیشون نشون نمیدن ک بشناسی تازه خوب جلوه میدن ک بگی آره دیگ مورد خوبیه

خوبیش هم واس اینه ک حداقل شرایطط رو میگی اگه قبول نکرد دیگ باهاش بیرون نمیری ک با یک یا جلسه بیرون رفتن اوکیه

و اما آخرین گزینه اینه ک خدت دلت پیششه و آشنایی بهونس😂

عزیزجان اگ مذهبی هسی یا عر چیزی عقل حکم میکنه زیر نظر خانواده ها باشه هم برای اقا تعهد بیشتری میاره و هم زودتر تکلیف قضیه مشخص میشه بالاخره ادم با یه نفر چند کلام حرف بزنه میفهمه اعتقاداتشون بهم میخوره یانه... دیگ اگ قرار بر رفت امد باشه خانواده ها بدونن بهتره یه بخشی شناخت پسره یه بخشی شناخت خانوادش و رفتارشون باهمدیگ اس... بعدم اینجور روابط وابستگی میاره رحم هم ب قشر مذهبی یا غیره نمیکنه گاهی دختر و پسر مشکلی ندارن خانواده ها نمیگذارن و جداشون می کنن این وسط وابستگی باقی می مونه و اذیتای بعدش

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
اگه واقعا به قصد ازدواجه چرا خانواده ها خبر ندارن؟

چون متاسفانه خونواده ها میخوان سریع پیش برن و عجولن

اجازه شناخت نمیدن

حتی اجازه بیرون رفتن هم نمیدن میگن حتما باید خونه باشه

و اینکه اون اقاپسر عقیده اش اینه که اول خودش باید اشنا شه اگه همه چی خوب بود بعد به خونواده اش بگه