یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم منم ivfکردم امروزم ۱۲ انتقالمه.مرکزناباروری که میرفتم تجربه بعضی خانوماکه ivfمثبت داشتن میگفتن دوسه روزقبل ازانتقال روزی دوبارنشاسته باآب سرد یک لیوان درست کنین بخورین وشب قبل ازانتقال سوپ پای مرغ مصرف کردن وصبح قبل ازاینکه برن بیمارستان واسه انتقال دوتاپاچه گوسفندخوردن وبعدازانتقال هم نشاسته روتازمان آزمایش ادامه دادن.منکه انجام دادم توکل به خدا.ولی فقط۵روزاول استراحت مطلق بودم باقیش کارای عادی خونه راانجام میدم
گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...
ممنونم عزیزم ک گفتی انشاءالله ک مثبت بشی کی میری آزمایش؟ جوابشو بهم بگو
خواسش میکنم گلم.فرداصب بایدبرم آزمایش.چشم خبرمیدم
گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...
ممنونم عزیزم ک گفتی انشاءالله ک مثبت بشی کی میری آزمایش؟ جوابشو بهم بگو
سلام عزیزم رفتم آزمایش دادم امروز
منفی شد