2777
2789
عنوان

یک عدد درون گرا 🖐🏻😕

754 بازدید | 72 پست

من واقعا به جز چند تو زندگیم نمیتونم با کسی راحت باشم 

حتی اون چند نفرم در حد حرفای عادی و یکم بگو بخند و ...

ولی تو زندگیم کسیو نداشتم که بخوام از چیزای یکم شخصی تر براش بگم و باهاش مشورت کنم و ازش کمک بخوام 

شاید حتی خانوادم منو کامل نشناسن 😕

تا وقتی مشکلی نداشته باشم از این وضعیت ناراضی نیستم ولی گاهی ادم دلش میخواد یکیو داشته باشه که باهاش از ناراحتیاش حرف بزنه و یکی باشه که ارومش کنه 

این تاپیکو زدم ببینم کسی شبیه من هست یا نه 

و چیکار کردین با این مشکل 😑

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙

من از آدما خوشم نمیاد ترجیح میدم که برم تو بیابون زندگی کنم 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

صبح بخیر روح من🥲من در توام یا تو در منی😂

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بیابون بهت معرفی میکنم از لحاظ زندگی همه چی عالی میخای؟😂🥲

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓

منم اینجوری ام گرچه الان یه مدته خییییلی بهترم

تنها راهش اینه ک از حاشیه امنت بیای بیرون و بری تو جامعه و سعی کنی با بقیه ارتباط بگیری

نازنین هستم 🙋‍♀️کارمند بیمه دانا📃عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۷ ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

من حتی خودمم درست خودمو نمیشناسم چ برسه خانوادم و بقیه🤣

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

من گاهی همینم 

گاهیم نیاز دارم یکی همراهم باشه ،یکی که کامل منو بشناسه نه ازینایی که کنارش خود واقعیت نیستی 

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
یه بیابون بهت معرفی میکنم از لحاظ زندگی همه چی عالی میخای؟😂🥲

یه خونه با امکاناتم باشه وسط شهر تنها زندگی کنمم قبوله😂

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
به شددددددت درونگرام.  فوق العاده زیاد فقط مشکلم اینه همیشه میخوام از شوهرو بچه هام فرار کنم و ...

من این وقت خالی و جای دنجو خیلی وقته دارم 

و الان حس میکنم نیاز دارم یکی منو بشناسه 

من فقط با شوهرم و خانوادم راحتم از رفت و آمد زیادیم خوشم نمیاد اصلا از تنهایی لذت میبرم هیچ دوستی هم ندارم 😁

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲