2777
2789
عنوان

هیستروسکوپی پولیپ

490 بازدید | 15 پست

من حدودا 15 روزه هیستروسکوپی کردم. میخوام بدونم کسی بوده که بلافاصله اقدام کرده باشه و باردار شده باشه؟خیلی نگرانم چون پولیپ متعدد داشتم. دکتر خودم گفت اقدام کن اما نگرانم بازم. توروخدا اگه کسی اینکارو انجام داده راهنماییم کنه؟ چند روز بعد از هیتسترو باید اقدام کرد چون هرکسی ی چیزی میگه یکی میگه بلافاصله یکی میگه دو ماه بعد موندم چیکا کنم به حرف دکترم گوش بدم یا 2..3ماه صبر کنم

سلام عزیزم منم پولیپ داشتم هیستروسکوپی کردم و ماه بعد دوباره پولیپ برگشت دیگه دکتر نرفتم بجاش از شب ...

ای بابا من ک علایمم نداشتم چکاپ رفتم دیدم پولیپ دارم. الان نگرانم باردار نشم. شما چی استفاده کردی از بین رفت؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابا من ک علایمم نداشتم چکاپ رفتم دیدم پولیپ دارم. الان نگرانم باردار نشم. شما چی استفاده کردی از ...

منم هیچ علائمی نداشتم فقط پریودیم اون ماه ی خورده بیشتر بود ک دکتر گفت احتمالا پولیپ داری.یه خورده دمنوش اینا با بادکش رحم و تخمدان و سردیجات رو کلا یک ماه بیشتر چیزی نخوردم

منم هیچ علائمی نداشتم فقط پریودیم اون ماه ی خورده بیشتر بود ک دکتر گفت احتمالا پولیپ داری.یه خورده د ...

شما مشهدی؟ کجا باید رفت برای بادکش عزیزم میشه آدرس بدین؟ 

من فقط درد پریودی وحشتناکی داشتم و 4 ماه اقدام کردم باردار نشدم رفتم برای چکاپ دیدم ک کلی پولیپ دارم

منم پیش دکتر فرهانه امینی هیستروسکوپی کردم عزیزم تا چند روز بعدش لکه بینی طبیعیه ولی باز از دکترت بپرس.....من اصلا درد هم نداشتم ولی خب قبلش یکم استرس داشتم تو مشکلت چی بود هیستروسکوپی  کردی ؟

منم پیش دکتر فرهانه امینی  هیستروسکوپی کردم عزیزم تا چند روز بعدش لکه بینی طبیعیه ولی باز از د ...

من واسه چکاپ قبل بارداری رفتم... پریودیم منظومه اما درد وحشتناکی دارم به طوری که بدون شیاف راهی دکتر میشم از درد. الانم اقدام کردم هنوز که خبری نیست😔😔نمیدونم باردار میشم یا نه