2777
2789
عنوان

عمل بینی بدون بیهوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 19038 بازدید | 31 پست
نه قشنگم انجام میدن استخوان هم چکش میزنن اون ک شما میگی تیپ پلاستی هست این ک من میگم رینو پلاستی به ...

ديگه خودت ميدونى عزيزم

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
نه قشنگم انجام میدن استخوان هم چکش میزنن اون ک شما میگی تیپ پلاستی هست این ک من میگم رینو پلاستی به ...

یعنی خودت بدونی اون لحظه دارن چیکارت میکنن!

خب اینجوری یهو بیهوش میشی از وحشت

پسرام دنیام💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن بابا، حالا جونتم خدایی نکرده این وسط یه موقع میره پیش اعتماد به نفست.  اعتماد به نفس ...

اونا رو هم رفتم بخدا ولی ببین دیگه عین سمندون دارم میشم نمی‌دونم چرا بینیم اینقد رشد کرده بخاطر چشم هم. چشمی نیست واقعا بزرگترین ایراد تو صورتمه نمیشه بیخیالش شد 

ولش کن بابا، حالا جونتم خدایی نکرده این وسط یه موقع میره پیش اعتماد به نفست.  اعتماد به نفس ...

اتفاقا خیلی به بینی بستگی داره 

من دانشجو دکتری هستم کار خودمم دارم 

تو همه زمینه ها اعتماد به نفس دارم ولی تو زیبایی نداشتم واقعا مشکل داشت بینیم اصلا قشنگ نبود از وقتی عمل کردم واقعا اعتماد به نفس در مورد زیباییم خوب شد دیگه هیچ مشکلی ندارم از نظر خودم البته ادم خودشو قبول داشته باشه حله دیگه

یعنی خودت بدونی اون لحظه دارن چیکارت میکنن! خب اینجوری یهو بیهوش میشی از وحشت

اره دیگه درد حس نمیشه فقط ولی میفهمی صدامیشنوی نهایت دلت بخواد چشاتو می‌بندی ولی بیداری کلا 

دل شیر میخواد اگه تحملش رو داری انجام بده خوبه

ببین مشکلی باخود جراحی ندارم چون نمی‌فهمی ک درد نداری ولی من ترسم ازاون ماده ی بیحسی هست از لیدوکایین و اپی نفرین استفاده میکنن من یه لیدوکایین تپش قلب میگیرم شذبد خودمم مشکل قلبی دارم البته می‌دونم برای کسایی مثل من احتمالا جایگزین میزنن ولی میترسم دوز دارو مثلا زیادتر بشه من بمیرم اینجوری عستما اخلاق بدم اینه 

یعنی صحبت کردی مگر اینکه خوابت کنن  وگرنه اصلا نمیشه

آره تو تمام مدت بیدار وبهوشی باهات حرف میزنن ک استرس نگیری 

بزن تو نت میبینی تو اینستا هم پره پیچاشون میتونی ببینی 

سلام عزیزم بینیتو عمل کردی بدون بیهوشی؟

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.