2777
2789
عنوان

چجوری پسرمو از پستونک بگیرم؟

127 بازدید | 14 پست

سلام. خانوما برای از پستوک گرفتن کودک باید چکار کنیم؟ پسرم ۲۲ ماهشه، الان چند روزه از مسافرت برگشتیم بهش گفتم پستونکتو جا گذاشتیم، فقطم موقع خواب میخورد. الان آنقدر گریه و بی تابی میکنه و اشک میریزه میترسم مریض بشه از غصه‌ی نبودن پستونکش 😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چکار کنم بیخیالش بشه؟

ببین ساده نمیگرفتی مثلا یکم بد مزه ش میکردی هر وقت میخواست و بهش میدادی اونجوری دیگه هوس نمیکنه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

منم پسرمو از شیر گرفتنی همینطور بی تابی میکرد.

بمیرم الهی سه شبانه روز زار میزد طفلکم.

بعد از یک هفته عادی شد براش

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
اینطوری گناه داره اذیت میشه ببرش اسباب بازی فروشی بگو پستونک میدیم اسباب بازی میده با فروشنده هماهنگ ...

بچه کوچیک اصلاااً درک نداره  اسباب بازی ممکنه قبول کنه  ولی پستونک هم‌میخواد 

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی گناه دارن 😭

آره😭😭😭

اگر میتونی به سر پستونک رب یا فلفل بزن بگو زخم شده.

صبر کن خوب بشه بعد بخور.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ