2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کسی با مردم هر جوری باشه

خدا هم باهاش همونجور رفتار می کنه

راحت باشی و سخت نگیری با مردم

خدا هم راحت میشه باهات و خیر به سخت نمیگیره

خوش برخورد و خوش اخلاق باشین با مردم

خدا باهات خوب و خوش برخورد و حساب می کنه

گذشت کنی از مردم

خدا ازت گذشت می کنه

اگه سخت بگیری، خدا هم بهت سخت میگیره و سخت حساب می کنه

من نگذشته یک ساعت پیش داشتم دکتری ک باعث مرگ بچم شده بودو نفرین میکردم دم سحر از خدا خاستم بمیره من آدمی ام ک ظلم بهم زیاد شد ولی مرگ کسی نخواستم ولی از این یکی نمیتونم بگذرم چون میبینم کسایی ک با من باردار بودن الان بچشون یک سالشه ولی طفل معصوم من زیر خاک خوابیده  و در حد مرگ مریضم بخاطر همون دارو غلط ...منتظر عدل خدام 

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
من نگذشته یک ساعت پیش داشتم دکتری ک باعث مرگ بچم شده بودو نفرین میکردم دم سحر از خدا خاستم بمیره من ...

خدا بهت صبر بده و دلت شاد کنه

ان شاءالله روزیت کنه بچه های شاد و سالم

من برادر زادم اینجور شد از دنیا رفت

اونم اشتباه دارویی

اما میدونم خیلی وقتا از عمد نیست. داروهای شیمیایی میبینی رو یه بچه اثر مثبت دارن، اما همون دارو باعث صدمه به یکی دیگه میشه

عوارض عجیب غریبی دارن

آدمای بزرگ رو از پا میندازن چه برسه به بچه

یه وقتایی هم حکمت خداست و ما خبر از غیب نداریم

الله اعلم