2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بیایین😔

486 بازدید | 40 پست

نوزاد یماهه ام اصلا نمیخوابه،چون تو گلوش خلطه و همش از خواب میپره و گریه میکنه یسره هم داره پستونک میخوره اصلا نمیزاره از دهنش وردارم چیکارکنم😭تا فردا عصر باید صبر کنم که ببرمش دکتر،سینش خس خس داره مشکلش چیه بچه های شما هم داشتن😭؟!

ممکنه رفلاکس باشه چون وستونک مدام دهنشه. یکم جای خوابش رو شیب دار کن ببین بهتر نمیشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه رفلاکس باشه چون وستونک مدام دهنشه. یکم جای خوابش رو شیب دار کن ببین بهتر نمیشه

اره فک کنم رفلاکس باشه،چون علائمشو داره،شیب دار کردم ولی بازم یهو خلط راه نفسشو میگیره از خواب میپره😭دلم واسش کبابه این چن روزم تعطیل بوده بدتر دیگه اعصابم بهم ریخته که نبردمش دکتر😭

اره فک کنم رفلاکس باشه،چون علائمشو داره،شیب دار کردم ولی بازم یهو خلط راه نفسشو میگیره از خواب میپره ...

درکت میکنم خودخوری نکن فردا میبریش دکتر خوب میشه.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اره فک کنم رفلاکس باشه،چون علائمشو داره،شیب دار کردم ولی بازم یهو خلط راه نفسشو میگیره از خواب میپره ...

میبردیش بیمارستان حتی اورژانس...دکترای اورژانسم بدک نیستن.خداوکیلی چه دلی داری تو این چندروز نبردی.یامیرفتی داروخونه از دکتر داروخونه سوال میکردی.من اگر دکتر دم دستم نباشه میرم پیش دکتر داروخونه

دستگاه تب سنح دارم،باید تب رو چند باشه که نرماله؟

دخترم یبار تب شدید کرد که اومد روی ۳۷.دکتر گفت اگر ۳۸ به بالابشه خطرناکه.ولی در حالت عادی دمای بدن دخترم روی ۳۴ و ۳۵ونیمه .البته دخترم ۳سالو ۸ ماهشه .سرچ کن تو گوگل

درکت میکنم خودخوری نکن فردا میبریش دکتر خوب میشه.

خیلی بده،خداکنه فردا دکتر باشه،

از خواب چشاش بسته میشه ولی نمیتونه بخوابه،،سینش خس خس داره الانم خلط 

اگه رفلاکس باشه باید چیکارکنم؟چه کارایی رو انجام بدم؟

ولی بچم از اول که تولد شد خلط تو گلوش بود،مادرشوهرم گفت نه چیزی نیس مال خودشه😔😭نکنه همونه