2777
2789
عنوان

ای کاش هیچ وقت روانشناس آرزوم نبود

2802 بازدید | 80 پست

من همیشه عاشق این بودم که روانشناس بشم کل دنیامو دادم خیلی چیزا رو فدا کردم تا بهش برسم 

ولی وقتی بهش رسیدم دیدم یه شغل خیلی سختیه از یک طرف خودت رو می ذاری پای درد مردم از طرفی هم اون قدر فرهنگ کشورت پایینه که باهات  بد برخورد می کنن 

ولی وقتی با پیج ناشناس میای کلی بوس و قلب و دلداری نصیبت میشه 

و الان همش میگم کاش آرزوی من روانشناس شدن نبود، چرا باید بابد به مردمی کمک کنم که قدرنشناسن؟؟؟؟ 

(من به خاطر این که همه سطح سوادی این جا هست معمولا در سطح پایین صحبت می کنم تا همه متوجه منظورم بشن نیاین توهین کنید که سطح سوادت پایینه) 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پول میگیری 

معلمم بشی تهش میگن خوب درس نداد 

ارایشگر هم بشی ممکنه از کارت ناراضی باشن

اون معلم هم دوست نداره تا ظهر گلوش رو پاره کنه و توضیح بده

ارایشگر هم دوست نداره بوی رنگ و مواد کراتینه تو سرش باشه

در کل همه مجبورم خدمات بدن و پول بگیرن 

مطمئن هستید هیچ اشتباهی از طرف شما وجود نداره؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
ینی رفتی پیج دیگران و خاستی بهشون کمک کنی ؟

نه پیج ناشناس هم دارم وقتی با اون پیج جواب تاپیک ها رو میدم خیلی مردم مهربونن ولی کافیه با این پیج بیام جواب بدم یا تاپیک رو قفل می کنن یا زیر تاپیک قبل خودم که کاملا مشهوده که بد برخورد کردن 

راستش روحیم هم حساسه فکر کنم اصلا روانشناسی مناسبم نباشه، همه هم میگن شغلت عوض کن ولی خیلی بهش علاقه دارم نمی تونم به این راحتی ازش دست بکشم مخصوصا وقتی به سختی بهش رسیده باشم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

روانشناسی خیلی شغل سختیه 

من قبول دارم که سخته 

مردم میان باید کلی براشون حرف بزنی آخرشم میگن هیچ کار نکردی و پولمونو خوردی....   

خودم دیدم که میگم...  

البته بعضی از مراجعه کننده ها هم اینطور نیستن من فقط ی بخشی رو گفتم.... 

من هیچ وقت ب چیزایی ک از ته دل دوسشون داشتم نرسیدم زندگی بهم فهموند هر چی رو ک میخوام ب صلاحم نی