2777
2789

من یه درد خیلی بزرگ داشتم شاید جسمی شاید از دست دادن عزیز... این ها بماند... 

بعد فقط یک نفر بود که دوای درد منو می دونست رفتم پیشش بهش گفتم درد منو دوا کن مالی یا هرجوری دوست داشتی برات جبران می کنم، 

من پول زیادی ندارم ولی برای دوای دردم حاضر بودم کل زندگیم رو بدم ولی اون هیچ اعتنایی نکرد به درد من... من حتی تصمیم دارم پولدار بشم در آینده و بی وقفه برا این هدفم می جنگم و هدفم این بود که وقتی پولدار شدم اگر دردم دوا کرد اون فرد رو پول بارونش کنم ولی اون هیچ اعتنایی نکرد.... 

پس نتیجه می گیریم که وقتی آدم ها واقعا انسان نباشن پولم داشته باشی باز هم محلت نمی ذارن

پس بسنگی داره آدم هایی که دورت هستن واقعا انسان باشن 

این که هدفم اینه که پولدار بشم فقط یه خاطر اینه که یک نفر رو از محتاجی دربیارم و یک سری بدبختی های خودم رفع کنم وگرنه 

پول بدبختی می بره ولی خوشبختی نمیاره، همبن طور که درد من دوا نشد🖤

لطفا انتشار بدین تا بر اساس تجربه های من نتیجه گرفته بشه... 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربط متنت به روانشناسی خوندنت چی بود

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
ربط متنت به روانشناسی خوندنت چی بود

يعتی می خواستم بگم همه آدم ها درد رو تو این دنیا می کشن، یکی درد جسمی، یکی درد زندگی، یکی درد بی پولی

چخ طرف روانشناس باشه چه غیر روانشناس

یه عده توقع دارن کسی که روانشناسی خونده معجزه کنه و پیامبر و خدا باشه 

و در کل خواستم بگم ما خدا و پیامبر نیستیم  که معجزه زندگی خودمون باشیم💐

باور نمیکنم بیشتر از سیکل تحصیل کرده باشی یکبار متن و بخون تا متوجه بشی علت اینکه ربطش دادی ب روان ...

من یک بار با پیج ناشناس بهت کمک کردم پس توقع ندارم دل بشکنی عزیزم ❤️

باور نمیکنم بیشتر از سیکل تحصیل کرده باشی یکبار متن و بخون تا متوجه بشی علت اینکه ربطش دادی ب روان ...

متوجه منظورت نشدم کجای متن رو بخونم تا چی رو بفهمم؟ 

من فقط خواستم بگم یه مشکل جسمی دارم که با پول حل نشده پس این که یه عده فکر می کنن پول خوشبختی میاره خوشبختی واقعا نمیاره اگر میورد من الان باید سالم ترین جسم رو داشتم 

و ربطش به روانشناسی خوندم هم در جواب یکی از عزیزان توضیح دادم ❤️

دردت رو از درون خودت درمان کن 

راستش من یه درد جسمی دارم که واقعا آرزو دارم خوب بشه حاضرم دنیامو بدم ولی به هر دری زدم فعلا دوایی براش پیدا نشده لابد به صلاح خدا نیست.... 

دردی هست که اگر درمان نشه تا آخر عمر باهام هست