2777
2789
عنوان

با دخترم که لجباز شده چکار کنم؟😭

751 بازدید | 45 پست

سلام دوستان

دخترم ۲ سالش شده‌ این چند وقت خیلی پرخاشگر شده. کاکائو خیلی زیاد خورده. که امروز مجبور شدم قره قروت بذارم جای کاکائو بدم دستش.

جدیدا اصلا گوش نمیده به حرفم.

قصد داریم بریم مسافرت ولی با کارایی که میکنه دارم پشیمون میشم از سفر رفتن.

اشکال داره توی روز توی سفر یکم بهش استا بدم ؟

مثلا بذاریمش زمین فقط میدوئه و حاضر نیست برگرده. امشب بزور بردیمش توی ماشین تا بریم خونه. خیلی گریه کرد.

من چکار کنم باهاش🤔🤔🤔

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

روانشناس! 

اقتضای سنشه بالاخره

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزجان 

وارد قشقرق دوسالگی شده

باید صبرتو ببری بالا

کتاب شادترین کودک محله رو بخون

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

شما که انقد اهمیت داره براتون تربیت بچه چرا نمیرید از مشاور کودک راهکار بگیرید؟ 

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
بچه ها از 2 تا 5 سالگی لجباز میشن  چون مخالفت و یاد میگیرن  چون بلد میشن نظر خودشون و دا ...

اوهوم میدونم اقتضای سنشه.

چکار کنم این رفتاراش کمتر بشه عزیزم؟

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

مواظب باش فقط ، جز اینکه دندوناش خراب میشه و باید مثل پسرعموی ۳ ساله من ببری پر کنی براش هنوز هیچی نشده ، ممکنه دیابت کودکانم بگیره

BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑  پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️

دارو نده خدایی چیز خور‌نکن بچه رو ضرر داره

مدارا کن باهاش یکیش هم تو خونه منه جونمو به لب رسونده هر چی میگم برعکسشو میره😬

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷

دختر منم همینجوریه مسافرت تابستون بودیم کوفتنون کرد 

مهمونیا جهنمه نمیزاره یه دقیقه بشینیم 

نه استامینوفن نده چقدر مگه بخوای بدی یه بار بدی بقیش چی مگه هر روز باید چندبار بدی که نمیشه گناه داره 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

اقتضای سنشه پسر منم همینه

کلا این دوره،دوره اثبات خود هست یعنی با همین لحبازیا میخوان خودشونو ثابت کنن 

نباید سخت بگیری چ واکنش هیجانی نشون بدی  چون بدتر میشه

...

اقتضایه سنشه دخترمنم چنماهی هست خیلی لجبازو بد شده گاهی واقعا از زمین و اسمون خسته میشم

مهد نمیره

هرکاری میکنم ولی میدونم میگذره امیدوارم دراینده بهتروبهتر باشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم