2777
2789

بچها این برادر شوهرم خیلی اذیتم کرده حتی بعد طلاق

عصر دیدم درو هی زنگشو یکی میزنه درو باز کردم بعد خودم رفتم بیرون گفت میخوام بچه هارو بیبنم درو بستم پاشو گذاشته بود لا در از رو نمیرفت یه جیغ بلندی کشیدم همسایه ها اومدن جمعش کردن زنگ زدن پلیس

از این نگذرم که پلیس هم تشکیل پرونده نداد فقط یکی از مردای ساختمون پرتش کرد بیرون 

قبلا تهدید کرده بود که جاتو پیدا کردم فلان

جدی نگرفتم ولی فردا میخوام برم شکایت کنم

تو‌چشات‌معجزه‌میکرد‌حالا‌شدی‌موجب‌این‌درد:)

همسرت  کجاس

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بد

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
باهات چیکار داره فقط میخواد بیاد بچه هار و ببینه؟

بابا الکی میگفت اینا مشکل روانی دارن میترسم اگه یهو چاقو میزد چی یا بچهام میدزدید یه زن تنها با سه تا بچه

فعلا کمپه ازش طلاق گرفتم کارتون خوابه الان

سعی کن قانونی حلش کنی این آدما از رو نمیرن 

عوض اینکه کمک حالت باشه شده سوهان روحت مرتیکه 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

وقتی میبینی اونه درو بازنکن بعدم زنگ بزن پلیس بیاد چندبار اینکارو کنی دیگه جرات نمیکنه 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بابا الکی میگفت اینا مشکل روانی دارن میترسم اگه یهو چاقو میزد چی یا بچهام میدزدید یه زن تنها با سه ت ...

خودش زن داره؟

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
فقط شکایت کن و همسایه ها رو هم به عنوان شاهد ببر 

همسایه ها بیشترین دیدن

دوتاشون مرد بودن زنای همسایه هم یجوری نگاه میکردن انگار سیرکه

خودش زن داره؟

نه بابا پسر علاف ۲۹ سالشه بیست جا رفتن زن بهش نمیدن  کار و بار درست حسابی نداره کارش قاچاق انسانه ازش میترسم 

وقتی میبینی اونه درو بازنکن بعدم زنگ بزن پلیس بیاد چندبار اینکارو کنی دیگه جرات نمیکنه 

داشتم عصرونه درست میکردم ایفون تصویری نیست درو باز کردم بعد رفتم جلو در