2777
2789
عنوان

به خاک سیاه نشستم

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 53 پست

پشت چکها ننوشتید بابت انجام چه کاری؟برید اثبات کنید چکها رو بابت ساخت کابینت دادید که حالا منتفیه و چکها رو پس بگیرید اینطوری دست رو دست نگذارید 

چقدر حسرت  به دلیم‌ 
بگوبیادطبق قرارقبلی کابینت هاتون رو بزته خب همون قسمت اشپزخوته رو زود گچکاری کنین ردیف کتین برسونین ...

الا پول نداریم با اینم دعوای حسابی کردیم دیگه نمیاد ،😭😭😭😭😭😭😭خدا بدادم برسه 

خدایا شکرت ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنس نگرفته پول و چک داید

راه کمکی ب ذهنم نمیرسه ولی توروخدا جای دعوا فردا برو وکیل پیدا کن مشورت کن

برو جلو دادسرا حداقل با عریضه نویسا مشورت کن شماره یه وکیل خوب بگیر زنگ بزن مشورت کن 

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

خوب کابینت‌ها رو براش مشتری پیداکنید

یعنی یکیو پیداکنید کابینت بخواد اون بزنه براشون پول شمارو بده

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

خب شما وقتی چک میکشیدین یا پول نقد دادین چی نوشتید همینجوری که ندادین وقتی کابینت زد ونصب کرد اون وقت میتونه ادعا کنه هنوز نصب نکرده چجوری پول میخواد جلوش محکم وایسا حتما حتما هم با یه وکیل مشورت کن این فکر کرده شما دیگه خیلی ساده هستید میخواد اخاذی کنه ازتون

پشت چکها ننوشتید بابت انجام چه کاری؟برید اثبات کنید چکها رو بابت ساخت کابینت دادید که حالا منتفیه و ...

چطور عزیزم امشب یه آقایی زنگ‌زد این مردک با چکات چوب خریده پاس نکرده حالم بد شد

خدایا شکرت ❤
اخه پول کابینتی که ندارم رو‌بدم😭😭😭😭

دولت برسی میکنه یا میگ کابینتا بده یا پس میگیره شماهم زودتر تا موعد چکتون نرسیده جلو چک هاتون ببندید میرید دادگاه و یه نامه میگیرید نامه ب عنوان خیانت درامانت و جلو چک بسته میشه بعد میرید دادگاه اونجا میگن چرا بستی جلو چکا بهشون میگی چون کابینتم و تحویل نداده اصلا این نگرانی نداره

خواهر من همینجوری هم‌نیست ببرن زندان ..دادگاه باید برین.. قاضی تشخیص میده ولی باید مدرکی صوتی مثل ضبط صدا یا پیامک داشته باشی دوباره از طرف خواهش کن بگو ..صداشو ظبط کن ..یا بهش پیامک بده ..که نمیخوام بدلیل نداشتن بودجه منصرف شدم تازه اگه مطمعنی که هنوز کابینتها رو نساخته یک داستانه ..اگه اندازه گرفته و ساخته یک داستان دیگه 

من  عاشق خانواده ..متاهل و در جستجوی انسانیت 
پشت چکها ننوشتید بابت انجام چه کاری؟برید اثبات کنید چکها رو بابت ساخت کابینت دادید که حالا منتفیه و ...

هیچیییی من به شوهرم اعتماد کردم اونم به آقاهه با ۴تومن پول رفت تقدیم آقا کرد حالا چک‌ها و پاس نمیکنه و خونه های مردم رو کابینت زده من باید پول خونه مردم را بدم

خدایا شکرت ❤
واقعا میشه جلو‌چکو بست؟حالم بده کمکم کن

بله عزیزم همین فردا تا دیر نشده میری دادگاه قبلش بایه وکیل صحبت کن هزینه مشاوره وکلا چیزی نیس یا این ک تو گوگل بزن وکیل انلاین رایگان فردا صب زنگ بزن راهنماییت میکنن و سریع برو جلو چکت ببند تا دیر نشده من تا حالا چندبار جلوچکمو بستم

خواهر من همینجوری هم‌نیست ببرن زندان ..دادگاه باید برین.. قاضی تشخیص میده ولی باید مدرکی صوتی ...

کابینت هارو گفت برش زدم بعد زنگ‌زدم‌به آقایی که چوب میفروشه گفتم برش زده گفت عیب ندارع بیاره چک‌شمارو پس بگیره 

اینو به خودش گفتم جواب ندادفهمیدم چوبای برش زده را برا کسی دیگه خرج‌کردن

خدایا شکرت ❤
بله عزیزم همین فردا تا دیر نشده میری دادگاه قبلش بایه وکیل صحبت کن هزینه مشاوره وکلا چیزی نیس یا این ...

خداذاز دهنت بشنوه ولی تاریخش گذشته اون آقایی که چوب میفروشع دست دست کرده تا پاس کنم حالا امشب زنگ‌زده بنظرت میشه ؟

خدایا شکرت ❤