2777
2789
عنوان

این چیه از من دفع شده توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 33999 بازدید | 197 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سری چتونه ادا تنگارو در میارید خودتون پریود نمیشید؟ لکه بینی نداشتین؟ خونریزی نکردین؟؟؟ ندیدین از ...

هااا

والا‌

همینو بگو 

انگار تا حالا لخته‌ خون‌ ندیدن

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂
یه سری چتونه ادا تنگارو در میارید خودتون پریود نمیشید؟ لکه بینی نداشتین؟ خونریزی نکردین؟؟؟ ندیدین از ...

میخواستم منم بگم دیدم پستتو .اره واقعا انگار خودشون از این چیزا ندارن ندیدن نمیشن والاه همچین پیف پیف اه اه میکنن مگه چیه من ک انقد وسواسی ام دیدم حالم بهم نخورد 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

ببین کیست تخمدان من قبلا داشتم و یچیزی شبیه پوست حالت پوف پوفی درازززز بود دفع شد 

اصلا رگ و اینا نداشت 

رفتم دکتر دکتر بااطمینان گفت کیست ک جذب میشه با ال دی چیزی نیس بیاد تو ببینیش 

ولی خودم گفتم مطمعنم کیستم بوده مگر میشه لخته یا هرچیزی به این بزرگی ...بعد ک رفتم برا اطمینان سنوگرافی کردم کیستم نبودش خداروشکر و تشخیص  من از دکترم بهتربود 

ولی مال تو یجوریه شک دارم کیست باشه حالا توعکس معلوم نیس باید خودت بفهمی چیه ...

پیش دکترم نبرش فقط عکس ببر من گفتم خاستم بیارم چندشش شد گفت اصلا نمیبینم عکسش کافیع 

بعد اونایی ک میگن جنین این شکلی نیس جنین یماهه اگر باشه دقیقن یه لخته خون میشه شاخ و دم ک نداره  ولی سنو بده خیالت راحتشه 

تو سوژه ی خنده مایی نه رقیبمون   
میخواستم منم بگم دیدم پستتو .اره واقعا انگار خودشون از این چیزا ندارن ندیدن نمیشن والاه همچین پیف پی ...

هممون زنیم و باید درک کنیم هممون همه هم داشتیم و دیدیم ازین چیزا واقعا دیگه خودمون در حق خودمون نباید اینجوری باشیم حالا یه مرد بود یه چیزی

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗