2777
2789
عنوان

مادرم فوت کرده زن بابا دارم

487 بازدید | 22 پست

ده ساله مادرم فوت کرده بابام دو ساله زن گرفته الان بعد از هشت ماه عید یک هفته آمدم خونه بابام.زن بابام اصلا کار نمیکنه خودم می‌پزم میشورم .کلا وقتی من نیستم کار نمیکنه بعد از عقد فهمیدیم یکم شیرینه بابام همش از بیرون غدا میگیره.خود بابامم کارای خونرو میکنه.حالا من چند روز میمونم واسم مهم نیست.چون بابام تاوان داره میبینه چون خیلی مامانمو اذیت کرد و قدرشو ندونست .الان خیلی سخته میام باید همه کارارو کنم بعد جلو اونم بزارم بپزم .ناراحتیه من بیشتر به خاطر شوهرم هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیا واقعا نیاهاا من درکت میکنم شوهرخاله من همینطوری بود خانم دومش . نیا که نبینی و اعصابت بهم نریزه  هر چند وقت باباتو ببر پیش خودت

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

امشب تو اتاق میگه بدبخت تو کلفتی زن باباتو میکنه زبون داشته باش جلوش وایسا بهش میگم این زنه عقل درست حسابی نداره واسه دو روز بخوام بحث کنم سفر خودم خراب میشه من دارم واسه تو غدا درست میکنی و احترام میزارم

باباشو ببره اونم میاد تنها که نمیتونه ببره

نه دختر خاله ی من باباشو تنها میبره 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
امشب تو اتاق میگه بدبخت تو کلفتی زن باباتو میکنه زبون داشته باش جلوش وایسا بهش میگم این زنه عقل درست ...

شوهرت خیلی پرو و بی ادب و زندگی بهم زن هست دو روز رفتی مسافرت اونم که میگی شیرینه نمیپزه برای خودت و شوهرت میپزی یه بشقاب هم جلوی زن بایات میزاری ناراحتی برو خونه خودت چرا اعصاب خورد میکنین

بابام الان خیلی به من و شوهرم احترام میزاره من یه شهر دیگه زندگی میکنم

دوروز تحمل کن بعدم برو خونتون 

من شیرپاک از مادرم خوردم؛دنیا مجابم کرد بد باشم😞                آه از این دویدن های بی پایان بی نتیجه 😞