2777
2789
عنوان

بچها ب نظرتون تند رفتم...😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1782 بازدید | 101 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم برا خواهرت چندسالشه؟؟؟چندساله ازدواج کرده؟؟؟

متولد۷۸خواهرم اول دبیرستان درس ول کرد شوهرکرد همه خانواده مخالف بودیم پسرعمومه الان میگه چون انتخاب خودم بود میسوزم تو این زندگی و ازهیشکی گله ای ندارم 

متولد۷۸خواهرم اول دبیرستان درس ول کرد شوهرکرد همه خانواده مخالف بودیم پسرعمومه الان میگه چون انتخاب ...

منم77 اتفاقا منم شوهزم انتخاب خودم بود خونوادمم نمیزارن طلاق بگیرم یعنی خدایی خودمم دلم ب طلاق راضی نیست دوست دارم مثل قبل دوسش داشته باشم

خوشبحال خواهرت حداقل یکیو دازه

حتی پول وخرجی هم بش نمیده ۶۰۰نیاز داشت قرضاش بده پیش خیاط گفتم بیا بت بدم گفت بعدتهمت میزنه معلوم نیست کی پول بهت داده این چندسال خواهرم گوشی نداشت دوسه ماه پیش براش خرید

خب توام گذشته روفراموش کن ک حال و ایندت خراب نشه بخدا طلاق سخته ها 

اوهوم میدونم خیلی سخته من نصفشو رفتم اصلا راحت نیست خداکنه بیاد بریمـمشاور شاید همچی درست بشه

من دوازده سالم بود ازدواج کردیم از اولی ک زنش شدم انگار برده گرفته بود ن میزاشت زیادبا فامیلام رفتوا ...

من و شما تقریبا همسنیم و شما الان یازده سال از زندگی مشترکتون میگذره و من اصلا برام قابل هضم نیست...

چرا باید تو ۱۲ سالگی ازدواج کنید؟

تو اوج کودکی

شما تو اون سن حتی نوجوانم نبودید

مشخصه

شما اگه بهترین همسر دنیارم داشتید تو این سن پشیمون میشدید

چون ملاکاتون ملاکای دوران کودکیتون نبود

حالا اینکه همسرتون چیکارام کرده دیگه بگذریم

البته اینم میدونم ک شما مقصر نیستید و قصدمم سرزنش شما نیست

چون واقعا سنی نداشتید

همسرتونم این رفتاراش فقط و فقط به این خاطر بود ک شما رو کودک میدید

الانم دیگه گذشت

ولی این بار با فکر و درست پیش برید

با یه مشاور خوب صحبت کنید

و بعد تصمیم بگیرید

حتی پول وخرجی هم بش نمیده ۶۰۰نیاز داشت قرضاش بده پیش خیاط گفتم بیا بت بدم گفت بعدتهمت میزنه معلوم نی ...

خدایی شوهر من بهم پول نمیده ولی تو این یازده سال اصلا نشده چیزی بخوامـ برا نگیره یا تو سختی باشیم 

من و شما تقریبا همسنیم و شما الان یازده سال از زندگی مشترکتون میگذره و من اصلا برام قابل هضم نیست... ...

ممنونم حرفاتون خیلی عالی بود 

اتفاقا خودمم همیشه میگم ای کاش منو شوهرم تو سن ۲۵ب بالا ازدواج میکردیم باهم اون موقع شاید زندگیمون خیلی بهتر بود

منم77 اتفاقا منم شوهزم انتخاب خودم بود خونوادمم نمیزارن طلاق بگیرم یعنی خدایی خودمم دلم ب طلاق راضی ...

خواهرم ب طلاق فکرمیکنه بعدش میگه بادوتا بچه چیکارکنم تواین مملکت دورازجون خواهرم میگه هرشب دعامیکنم شب ک خوابیدم صب دیگه ازخواب پانشم بعد دلم میسوزه برا بچه هام ازفکرمردن میام بیرون حسابش کن نمیزاره اصلاح صورت انجام بده میگه زنی ک خرابه مورنگ میکنه و صورتش بندمیندازه جالب اینجاست مادرخودش ۶۰سالشه دیگه ولی روزی نیست ک صورتش پرمو ببینیم همیشه بندانداخته و موها رنگ کرده البته رنگ تیره

خواهرم ب طلاق فکرمیکنه بعدش میگه بادوتا بچه چیکارکنم تواین مملکت دورازجون خواهرم میگه هرشب دعامیکنم ...

ببین من خودکشی کردم طلاقم تا نیمه راه رفتم ولی هیچکدومشون موفقیت امیز نبود الانم خداروشکر میکنم ک پیش بچهامم واقعا خواهرت حق داره بچها گناه دارم معلوم نی بعدما چجوری بزرگ بشن....

من شوهرم نمیزاره برم ارایشگاه میگه جای خوبی نیست و هنوزدر حسرت یکبار مو رنگ کردنم😪