2777
2789
با خودت فکر کن ببین چ پیشنهادی میتونی بهش بدی  میتونی بگی نرو سرکار؟ میشه ک یه شیفت باشه؟ می ...

نق هم نمی‌زنم ، یعنی دیگه توان مبارزه باهاش رو ندارم 

خسته م خسته 

ن میزاره جایی برم کاری کنم ن وقت داره کنارم باشه 

کاش حداقل خدا بهم بچه میداد تا بچه مو بزرگ کنم توی این بیکاری و سر درگمی و تنهایی

واقعا بهش بگو ی پیام بهم بده ی بار بهم زنگ بزن و فلان  نونوایی درامد نداره زیاد ولی خو دیگه شغ ...

درامدش راضیم 

چند بار بگم؟

زبونم مو درآورد 

تا میگم واسه اینکه صدا منو بندازه دو روز مصنوعی خوبه بعدشم باز روز از نو روزی از نو 

هرروز ک نمیشه بگی آقا داری میری یادت نره ‌‌‌‌‌‌‌پیام بدی 

اومدی خونه حرفی میزنم جواب بده 

وای از دست آقایون ک نمیدونم چرا اصلا زن گرفتن با این اوصاف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی یک تاپیک گفتین که فرهنگی هستین؟؟چیشد که الان میگین بیکارم

✍️(من می‌خوام ازصفرشروع کنم میخام چندسال دیگه که هنوز تو نی نی سایت هستم تاپیک موفقیتمو بذارم )🫶میدونی فکر کردن به آرزوهات ورسیدن بهشون خیلی خوبه ولی وقتی  برای رسیدنش فقط حرص میخوری ومیگی من دارم تلاش میکنم ولی هیچ کاری نمیکنی قطعا بهش نمیرسی می‌دونم سخته پول نداری که خیلی راحت به خواسته های دلت برسی و زود مستقل شی ولی کلی آدم هستن بدون پولم شدن یه آدم موفق تو نگاه به زندگی خودت نکن آره تو زندگی سختی داری میدونم ولی میتونی به زندگی بقیه هم نگاه کنی باوجود این همه سختی بازم موفق هستن تو پدر مادرت سالمن زندن پیشِت هستن آبجیتو داری تو خونه ای که داری زندگی می‌کنی آرامش داری تا حدودی میدونم بعضی وقتها عصبانی میشی و ازکوره درمیری چون اونا درکت نمیکنن و به خواسته هات توجه نمیکنن وکوچیکت میپندارن ولی باوجود اینهمه سختی که پشت سر داری باید قوی باشی باید صبح زود بیدارشی باید برنامه ریزی کنی باید پول جمع کنی تو اولین آدم نیستی که ازصفر میخوای شروع کنی حتما آخرین نفرهم نیستی فقط باید خودتو دوست داشته باشی می‌دونی 😂اگر ۲۴ساعت همش سرت تو گوشی نباشه و فقط در روز پنج ساعت تو گوشی باشی میزان موفقیت بیشتره این گوشی لامصبو ترک کن و درست استفاده کن🧟‍♀️🤦🏻‍♀️
یعنی چی نمیذاره، مگه زندانی هستید؟ کلاس ثبت نام کنید هر روز برید

مثلا کلاس چی 

خونه مون دوره ، ولی بارها گفتم بهش ، اصلاا نمیزاره تکون بخورم 

میگه حق نداری بری بیرون 

مگه خونه چشه 

وایسا خونه 

و هزاران حرف ، که فقط برای خودشو خانواده ش منطقیه 

من ک توی شرایط گیر کردم واقعا سختمه ، دارم افسرده میشم از تنهایی

کاش هیچوقت ازدواج نمی‌کردم اصلا 

حداقل توی خانواده بودم اونطوری 

الان خیلی تنها ترم

خوش بحالت من شوهرم زیاد خونه ست ۲۴ ساعته هم فایملاشو دعوت میکنه انقد کمرم درد میکنه که نگو امروز ناه ...

خدای من ، یا باید از اینور بوم بیفتن یا اونور بوم 

آقا حد وسط نیست؟

هم بره سر کار هم ب زندگیش برسه 

چرا واقعا

همینا رو با احترام بگو 

بارها گفتم 

میگه یه چیزی یاد گرفتی افسرده افسرده میکنی 

بشین مثل این همه زن ته خونه ت 

حتما باید تو ولگردی باشی 

آخه شما مگه زن نیستید چیکار میکنید تو خونه 

شرایطتون چطوره

مثل منید؟

همیشه اینو بدون مشغول بودن خیلییییی بهتر و راحت تر از بیکاریه  تو جمع بودن راحت تر از تنهاییه& ...

دقیقااا، منم اوایل مشکل شمارو داشتم ، تنهایی و سکوت خونه دیوونم میکردم ، ی روزایی انقدر تلفنی با مامانم و خواهرام صحبت می‌کردم گوشم درد می‌گرفت،  می‌نشستم واسه تنهایی خودم گریه میکردم ، سعی کردم با درس و دانشگاه و بعدها کار خودمو مشغول کنم شمام همین کارو کن

من گفتم ؟! 😳 اشتباه میکنید حتما  کی گفتم  کجا گفتم

تاپیکی ک گفتید تفریخ عید کجا بریم.. نوشتید فرهنگی هستم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

✍️(من می‌خوام ازصفرشروع کنم میخام چندسال دیگه که هنوز تو نی نی سایت هستم تاپیک موفقیتمو بذارم )🫶میدونی فکر کردن به آرزوهات ورسیدن بهشون خیلی خوبه ولی وقتی  برای رسیدنش فقط حرص میخوری ومیگی من دارم تلاش میکنم ولی هیچ کاری نمیکنی قطعا بهش نمیرسی می‌دونم سخته پول نداری که خیلی راحت به خواسته های دلت برسی و زود مستقل شی ولی کلی آدم هستن بدون پولم شدن یه آدم موفق تو نگاه به زندگی خودت نکن آره تو زندگی سختی داری میدونم ولی میتونی به زندگی بقیه هم نگاه کنی باوجود این همه سختی بازم موفق هستن تو پدر مادرت سالمن زندن پیشِت هستن آبجیتو داری تو خونه ای که داری زندگی می‌کنی آرامش داری تا حدودی میدونم بعضی وقتها عصبانی میشی و ازکوره درمیری چون اونا درکت نمیکنن و به خواسته هات توجه نمیکنن وکوچیکت میپندارن ولی باوجود اینهمه سختی که پشت سر داری باید قوی باشی باید صبح زود بیدارشی باید برنامه ریزی کنی باید پول جمع کنی تو اولین آدم نیستی که ازصفر میخوای شروع کنی حتما آخرین نفرهم نیستی فقط باید خودتو دوست داشته باشی می‌دونی 😂اگر ۲۴ساعت همش سرت تو گوشی نباشه و فقط در روز پنج ساعت تو گوشی باشی میزان موفقیت بیشتره این گوشی لامصبو ترک کن و درست استفاده کن🧟‍♀️🤦🏻‍♀️