2777
2789

زن داشت ولی از زندگیش راضی نبود. میگفت مهریه شو نمیتونه بده واسه همین مجبوره باهاش زندگی کنه. میگفت خیلی وقته طلاق عاطفی گرفتن و در کل فقط به اجبار زیر یک سقفن. حرفاشو باور کردم و مطمئنم هستم که راست میگفت، چون داستان زندگیشو کامل برام تعریف کرد، آدم صادقی هم هست. 

از اون طرف مدام بهم ابراز علاقه میکرد و افسوس میخورد که چرا با من زودتر آشنا نشده و ازدواج نکرده.

اما من حس بدی میگرفتم از اینکه دارم با یه مرد متاهل حرف میزنم! حس میکردم همین که پای درد دلش نشستمم دارم به هم جنسم خیانت میکنم. حس میکردم ارزشم داره میاد پایین. و کلی عذاب وجدان داشتم. واسه همین سریع کشیدم کنار و امشب واسه همیشه گذاشتمش کنار و اگه بمیره هم دیگه به حرفاش گوش نمیدم. 

فقط دلم برای زنش میسوزه، کاش بفهمه زندگیش در خطره. چون اون مرد بالاخره میره کمبود محبتش رو جای دیگه جبران میکنه.

خانومای متاهل توروخدا حواستون به شوهراتون باشه! مردا میخوان اولویت اول شما باشن. بدونید که نه خانواده‌تون نه بچه‌هاتون نه دوستاتون نه حتی شغلتون هیچکدوم براتون نمیمونن؛ پس اول همسرتون رو راضی نگه دارید نه اونا رو.

همه مثه من نیستن که وجدان داشته باشن. بعضیا خونه خراب کن هستن و از شرایط طرف سو استفاده میکنند!

در پناه خدا باشید 🌸

خسته‌ام، خسته از این‌گونه دوام آوردن! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از چیش گله میکرد بگو 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 

ای دل غافل ،خواهره قشنگم ،تعداد بسیاری هستن ک شوهراشونو میپرستن و هیچ کمبودی نذاشتن براشون ،و اون هرزه پسندا سیر نمیشن به یکی،،واسه همین خیانت میکنن

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 

چرا به اقا ها نمبگی مراقب خانوما و زندگیاشون باشن؟😊

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

اره ولی گاهی ربطی ب سیر بودن و غرق محبت بودن نداره

گاهی ذات دله هست

جمله مشترک بین تمام مردای خائن هم همینه

(دوسش ندارم طلاق عاطفی گرفتیم کاش تورو زودتر میدیدم)

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
تا زن هایی مثل شما هستن اوضاع همینه وقتی طرف سراغ چند تا زن بره و پسش بزنن ، یه ذره خودشو جمع میکنه

منم پسش زدم خب. چرا اینجوری صحبت میکنید!

خسته‌ام، خسته از این‌گونه دوام آوردن! 

همه مردای متاهل وقتی از روی هوس میرن با یکی اشنا میشن همینو میگن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

پسندیدم

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐

چراباورکردی درموردهمسرش راست میگه؟؟؟این ترفندشونه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزدلم ربطی به این نداره هواسمون باشه یا نه این یه کرمیه درون بعضی مردا که حاظرم قسم بخورم این اقا هیچ مشکلی باخانمش نداره همه سیابازیه برا برطرف کردن هوا وهوسشون.کلا هولن منم اطرافم زیاد شنیدم مرده خواسته زنشو طلاق بده اونوقت  که لو رفته کلی قسمو قران که دختره ولم نکرده خخخ