2777
2789

نزدیک خانواده شوهر زندگی میکنم مامانم مدام میاد خونم دخالت میکنه تو روابط من و جاریامو مادرشوهرمو حتی همسایه هام

دیوونم کرده

همش پشت در کوچمون وایمیسه

دوتا در کوچه داریم از درحیاط میره از درساختمان وارد میشه خبر میاره ک مادرشوهرت ی ماشین دم درشونه گویا مهمون دارن

یا جاریت داشت تو کوچه با کسی حرف میزد 

میترسم با این کارا و رفتاراش بدبختم کنه

همونطور ک خواهر مو بیچاره کرد

راه حلی دارید؟

هرروز عصرا میاد خونم و دوسه ساعت میشینه و این رفتارا رو میکنه و مدام غیبت...

تواین شهر غریبه کسیو نداره 

نمیتونم  بگم نکن این کارا  و من خوشم نمیاد فوری قهر میکنه زنگ میزنه بابام بیاد ببرش

راه حلی دارید بدون ناراحتی  جمعش کنم این مسئله رو؟؟؟؟

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ کسی اشغال بریزه دم درمون پرت میکنه سمت کوچه مادرشوهرم اینا

یا کیسه زباله هاشون بذارن کنار درما مامانم برمیداره میذاره کنار درشون

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
الهی بگردم 🥲🥲🥲🥲🥲

😪😪نمیتونم  بگم نیا 

چون تو دختراش من گوش شنوندش هستم دلم میسوزه براش خانوادش خیلی ازش دورن

بگو دوس نداري راجب بقيه حرف بزني 

باز حرف حرف حرف میزنه

یه موضوع پیدا کن که مورد علاقش باشه وهدایتش کن به اون سمت.

یا یه کار هنری مثل خیاطی یا بافتنی ..چیزی که مشغول بشه.

هر وقتم حرف اونها رو زد بگو خوشم نمیاد حرفاشون رو بزنی .وسریع برو سر یه حرف دیگه

خوبه که تو عاقلی.زن برادرم که با اینجور کاراش و دختر بی عقل تر از خودش کارش به جدایی کشید

وای بخدا خانواده شوهرم خیلی خیلی خوبن

بگذریم از جاریم ک خیلی بیشعوره ولی مادرشوهر و خواهرشوهرو برادرای شوعرم ماهن 

وقتی صحبت میکنه بحث راعوض کن.چندباراین کارو بکنی متنبه میشه.یا گفت فلانی اینطوریه بگو چه کارش دارم ی ...

برا خواهرم ک خیلی گرون تموم شد 

کاش بتونم  

ولی اون کار خودشو میکنه 

یه موضوع پیدا کن که مورد علاقش باشه وهدایتش کن به اون سمت. یا یه کار هنری مثل خیاطی یا بافتنی ..چیز ...

ای خواهررررر

من خیاطم 

به هوای اینکه دخترش خیاطه و مثلا میاد کمکم میشینه غیبت کرذن

کافیه سرم گرم مشتری و کار بشه فوری رفته فضولی😢😤😫

ای خواهررررر من خیاطم  به هوای اینکه دخترش خیاطه و مثلا میاد کمکم میشینه غیبت کرذن کافیه سرم ...

ببین محکم بگو خوشم نمیاد.ولی دلش رو یه جور دیگه شاد کن.اما رو این موضوع سفت باش.چون واقعا دردسر میشه برات

ببین محکم بگو خوشم نمیاد.ولی دلش رو یه جور دیگه شاد کن.اما رو این موضوع سفت باش.چون واقعا دردسر میشه ...

وای بدش میاد بخدا اصلا میترسم ازش