2777
2789

یه همکاز دارم سنش ۴۰ و خورده ایه، بچه هم نداره، اصصصلا پولاشو خرج نمیکنه، با اینکه حقوقش عالیه لباسهای چند دهه پیش رو میپوشه یعنی یه وضعیییه😖😖😖

خیلی مشتاقم بدونم هدف اینجور آدما از پول جمع کردن چیه؟

خیلی برام سوال شده

برای چی پول جمع میکنن؟؟؟؟

از بهونه هات قوی تر باش.... نذار رؤیاهات در حد رؤیا بمونن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک میکنن فرعون مصر ن قراره با خودشون ببرن اون دنیا

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

خب شاید ملک میخرن یا سرمایه گذاری های بزرگ دارن

بنظرم ادم ماهی ۲ت حداقل باید بزاره برای رخت و لباس و خرید و خودش (لیزر و اینجور چیزا )

گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡وزن اولیه ۷۳/۸۰ 🧡وزن فعلی ۷۱/۸۳ 🧡هدف اول ۶۵🧡هدف نهایی ۶۰

اینطور لذت میبرن از زندگی

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

درسته باید اینده نگر باشی اما باید در لحظه هم زندگی کنی

متاسفانه خیلیا رو دیدم لذت زندگی رو از خودشون گرفتن 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘

خب حتما هنوز قصد ازدواج و بچه دار شدن داره می خواد برای آینده بچه اش جمع کنه، البته بیشتر مردم دل پول خرج کردن ندارن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خب شاید ملک میخرن یا سرمایه گذاری های بزرگ دارن بنظرم ادم ماهی ۲ت حداقل باید بزاره برای رخت و لباس ...

ملک و سرمایه گذاری برا چی؟ برا کی؟

بچه ندارن که بگن برا آیندشه

خودشم که کارمنده تا آخر عمر حقوق میاد دیگه

در این حد خسیسه که ابروهاشم برنمیداره و نمیره آرایشگاه😖😖😖😖

ذهن شون بیماره منم دیدم از اینا . بعد باهاشون معاشرت کنی میخوان تو روهم عین خودشون کنن اینو نخر همه پولتو پس انداز کن وسواس زیاد به خرج میدن واسه هزار تومنم می میرن همون خسیس هان که اگه خرج کنن ارامششون رو از دست میدن

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

اگر خونه ماشین داره و الکی خرج نمیکنه. خسیسه.  من خرج بیهوده نمیکنم به اندازه خرج میکنم هدفم خ ...

خب شما بچه داری اون که نداره