2777
2789
عنوان

شما بودین میرفتن یا نه

125 بازدید | 11 پست

سر یه موضوعی با شوهرم دعوام شد زنگ زد مادرش گفت شابدجداشدم اینو گفتم در جریان باشی فرداش خانوادش بلند شدن اومدن ک سندخونه رو ببرن ک نکنه همه چی بالا بکشم بامادرش دعوام شد گفتم دیگه خونه ات نمیام اونم گفت هرجور مایلی خیلی ازش بدم اومد خبلی حالا هم عروسی پسرشه فک میکنه من میرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قصدت واقعی بوده برای جدا شدن نباید اطلاع قبلی میدادی اگه قصد ترسوندن بوده بنظرم تهدید جدایی زیاد جواب نمیده

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
میگه فعلا بزار پیش خودم باشه اینو ب شوهرم گفته من ک عید شد اصلا زنگ هم نزدم حالا میخواد باهام حرف بز ...

خب بیخود میکنه خونه واس شماس به نظرم پافشاری کن

میشه واسه شادی روح مامان بزرگم صلوات بفرسین:)؟
خب بیخود میکنه خونه واس شماس به نظرم پافشاری کن

همینو میگم شوهرم گفت چند وقت دیگه ازش میگیرم گفت عروسی هم اجبار نیستی بیای حتی شوهرم با مادرش هم دعواش شد بخاطر من

همینو میگم شوهرم گفت چند وقت دیگه ازش میگیرم گفت عروسی هم اجبار نیستی بیای حتی شوهرم با مادرش هم دعو ...

به نظرم یه لباس شیک بگیر برو بسوزونش بهونه دستش نده

میشه واسه شادی روح مامان بزرگم صلوات بفرسین:)؟