2777
2789

جو خونمون اصلا واسه من خوب نیست چون بیماری اعصاب و روان دارم

بابام تا یکم عصبی میشه شروع میکنه به زدن من 

دیگه کم آوردم 

دیشب انقدر با مشت زد توی سرم انگشت خودش ضربه دید بی شرف

پدربزرگم آدم دانا و تحصیل کرده ایه میخوام اگر فردارفتیم شهرستان 

بهش بگم رفتارهای بابامو بگم نذاره دیگه برگردم هر چی باشه پیش اونا آرامش دارم و دیگه نمی ذارن برگردم مامانمم میگه برو همونجا بمون هم من اذیت نمیشم هم تو..

نمیخوام به بابام بگم برنمیگردم وقتی خواست برگرده میگم من نمیام💔

دعا کنید عمه و مادربزرگم همشون همین امشب بمیرن گوش بابامو پر کردن فقط منتظرم برم شهرستان خون به پا کنم طوری که عالم و آدم متوجه بشن مامانم و من هر چی صبوری کردیم پر رو تر شدن 

بهش بگم به نظرتون؟

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره بگو 

میرم اونجا میشینم یه گوشه درست می خونم رشته خوب قبول شم دیگه اسمشم نمیارم

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام
میرم اونجا میشینم یه گوشه درست می خونم رشته خوب قبول شم دیگه اسمشم نمیارم

خدا کمکت کنه به همین وقت عزیز به تک تک ارزوهات برسی

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
خونه پدربزرگ مادرت بمونی؟ 

خونه پدربزرگ مادریم 

...

خونه پدربزرگ مادریم  ...

همون منظورم بود. هرجور دوست داری ولی به نظر من توخونه پدرت ارزشت بالاتره مخصوصا واسه آینده که میخوای ازدواج کنی

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
همون منظورم بود. هرجور دوست داری ولی به نظر من توخونه پدرت ارزشت بالاتره مخصوصا واسه آینده که میخوای ...

به کسی نمی گم چرا میرم شهرستان فقط بع پدر و مادربزرگم و دایی مجردم به بقیه میگم چون دست تنهان میرم پیششون