2777
2789

بگید مام استفاده کنیم

اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍

شامپو سبغ

داروخانه ها دارن؟ عکسشو میفرستی لطفا؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اول خیلی ریزش داشت دارم شامپوبچه استفاده میکنم موقع شونع زدنم بارروغن نارگیل خیلی بهترم

روغن مورو نمیچسبونه؟

موهام نازکه چندساله شامپوبچه فیروز میزنم دیگه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

روغن مورو نمیچسبونه؟ موهام نازکه چندساله شامپوبچه فیروز میزنم دیگه

منظور باروغن حجم کم موهابیشتر دیده میشه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ریزش موی شدید داشتم! جوری که همه نگرانم شده بودن ویتامین ب که خوردم معجزه شد

روزانه؟

دکتر دادیاخودت گرفتی؟

من شامپو بابونشو میزنم برامن که خوبه راضیم به هم نمیچسبه راحت ترم شونه میشه

شامپو بچه  بابونه فیروز؟

روزانه؟ دکتر دادیاخودت گرفتی؟

خودم گرفتم... روزانه میخورم

از دکتر داروخونه هم پرسیدم، گفت روزی یکی

الان حتی توی حموم موهام نمی ریزه مگر نهایتا ۵ تار!

قبلش وقتی میرفتم حموم مشت مشت مو بود که می ریخت. اشکم درمیومد

شوهرم میگفت زنم داره گَر میشه  ... اینقد وضع خراب بود که خانواده ی همسرم هم دنبال دوا درمون بودن واسم

من به معنای واقعی کلمه معجزه دیدم

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه