2777
2789

البته من مجرد دهن روزه ام🌺

میخواستم حریره بادوم درست کنم یه دستور خوب پیدا نمیکنم 

چجوری درست میکنید 

حاجت رواباشید 💋💋💋

من برا دخترم آماده میگرفتم به صورت پودره. فقط با آب مخلوط میشه .تو داروخانه ها هست

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بادام رو با الک رنده میکنم بعد با آرد و یه کوچولو نبات و کره درست میکنم برای نی نی م 😄

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارد برنج و کمی تفت بده بعدش شکر اضافه کن و پودر بادوم  بعدم اب جوش

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
من برا دخترم آماده میگرفتم به صورت پودره. فقط با آب مخلوط میشه .تو داروخانه ها هست

وای ممنونم چه عالی واقعا سختمه چون کنکوریم این که فرمودین اسمشو چی بگم تو داروخونه؟ 

وای ممنونم چه عالی واقعا سختمه چون کنکوریم این که فرمودین اسمشو چی بگم تو داروخونه؟ 

بگو حریره بادام میخوام خودشون میدن مثل شیر خشک تو قوطی هست تا یک ماه هم میتونی بعد از باز شدن درش مصرف کنی

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت