2777
2789

بچه ها من چن روزه ی ذره ناراحتی داشتم...بعد دیشب ک روز.روزه بودم شب گفتم نمازمو بخونم..چن ساله نماز نمیخوندم البته...بعد ک خوندم..نشستم زیارت عاشورا رو قبلا خیلی میخوندما اما الان چن ساله نمیخوندم...نشستم خوندم بعدشم سوره کسآ رو خوندم ک درمورد فکرکنم زیارت خانوم فاطمه زهرا هسش...بچه ها بعد خوندم چنبار گفتم نمیدونم این خوندنمو قبول کردین یانه ولی کاش امشب بیایین ب خواب من...کاش..هرچن میدونم نمیایینو لایق نمیدونین...

خلاصع اخر شب گرفتم خابیدم...خاب دیدم دارم میدوئم و یه عده آدم مثل پلیس اینا دنبالم هستن چن نفریم ک خلاف و گناه انحام میدیم گناهای خیلییی زشت و کارای خلاف سنگین..تو خواب خیلی دوییدم و فرارکردم...رسیدم به کوچه هایی ک نمیشناختم مثل کوچه های فیلم های امام اینا قدیمی میشه هاااا اونجوری...من هی میدوییدم تا قایم شم...یهو ی نفر گف اینور ضریح حضرت ابوالفضله....بچه ها رو ضریحش پارچه سبز سبزززز کشیده بودن..ی لحظه نگا کردم باژ دووییدم روبروش یجا بود انگار سقفش ریخته بود و وسایل زیاد بود...من دستمو انداختم و دوتا ساک پر طلااا برداشتم انگار اونجا قبلا قایم کردم اینا..بعد بهم گفتن اینجا قبر مبارک خانوم فاطمه زهراس..حالا نتونسم با طلاها برم نه چیزی..فقط تو خواب بهتم زد...تعبیری داره؟؟؟

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد عجیب ادم تنش مور مور میشه

من همه خابام تافرداش تعبیرمیشن چن ساله..حالا نمیدونم این خوابم درسته یانه تعبیرداره

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
دیگه خواب از این قشنگتر خوش به سعادتت 

اره انشالا لایق بدونن..راسش من باخودم گفتم من وضعم افتضاحه قبول نمیکنن

اره انشالا لایق بدونن..راسش من باخودم گفتم من وضعم افتضاحه قبول نمیکنن

اینقدر این خانواده مهربونن که ما یه قدم به سمتشون برداریم اونا ۱۰قدم به سمتمون بر میدارن🌸💚

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

من همه خابام تافرداش تعبیرمیشن چن ساله..حالا نمیدونم این خوابم درسته یانه تعبیرداره

استارتر جان. خوابت خوبه و معنیش حاجت روایی هست. میخواستم بدونم چقدر وقت بعد حاجتروا شدید؟