2777
2789
عنوان

مشاوره ی خوب برای درمان وسواس

187 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها تا حالا برای درمان وسواس مشاوره رفتید ؟

فایده ای هم داشته؟ اگر درمان شدید و به زندگی عادی برگشتید میشه بگید چطوری؟

I'm just tired         آقایون تاپیک من اصلا نیاین و ریپلای نکنید⛔⛔⛔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اتفاقا همین دیروز اولین جلسه رو رفتم

می‌دونم با اولین جلسه هنوز پیشرفتی نیست ولی وسواس شما تو تاپیک فیلم گفتید کمالگراییه درسته؟

و به منم بگید  بچه ها ببینم من وسواسم مادرشوهرش اسهال گرفته هی میگه تو شلوارم ریخت من حس میکنم ...

دقیقا خیلی سخته بقیه فکر میکنن دیوونه ای چیزی ام

می‌دونم با اولین جلسه هنوز پیشرفتی نیست ولی وسواس شما تو تاپیک فیلم گفتید کمالگراییه درسته؟

اتفاقا یکم بهتر شدم 

ریشه اصلی وسواس تروما و اتفاقات کودکیه که اگه با اونا کنار بیای و درست بشه وسواس هم درمان میشه 

بله کمالگرایی

اتفاقا یکم بهتر شدم  ریشه اصلی وسواس تروما و اتفاقات کودکیه که اگه با اونا کنار بیای و درست بش ...

مال من فکری عملیه و اینکه تقریبا سه ساله درگیرم مشاوره هم رفتم خوب نشد که هیچ هر روز داره بهش اضافه میشه

مشاور چجوری درمان میکرد؟

هیچی مدت زمان شستشو رو کمتر کنم و اینا سعی کنم بهش فکر نکنم ولی فایده نداشت فکر کنم باید برم درمان دارویی روان درمانی فایده نداره به تنهایی

هیچی مدت زمان شستشو رو کمتر کنم و اینا سعی کنم بهش فکر نکنم ولی فایده نداشت فکر کنم باید برم درمان د ...

مشاوری که من میرم 

تا الان دو جلسه شده 

از طریق مدیتیشن و ناخودآگاه درمان میکنه 

بنظرم خیلی بهتر از اینه که طرف بگه فلان کارو نکن کمتر فکر کن و اینا 

تازه میتونی صداشو ضبط کنی باز مدیتیشن کنی 

مشاوری که من میرم  تا الان دو جلسه شده  از طریق مدیتیشن و ناخودآگاه درمان میکنه  ب ...

توی کدوم شهر هستید میتونی آدرسش یا شمارش رو بهم بدی