2777
2789
عنوان

بچه هابابام دیشب دلموشکوند

853 بازدید | 47 پست

بچه هامن دیشب بااسنپ رفتم خونشون نفهمیدن من پشت درم بابام ی آدم مستبدعصبی بی فرهنگ ک خودشوخانوادشوخیلی بالامیبره مادرم ازدستش مریض شده بعدسالهااعتیادچندسالی میشه ترک کرده ولی کارای دیگ آبروریزی میکنه مشروب میخوره بعدبچه هاپشت دربودم گف زنگ بزن عنتربیادرفتم توگفتم اومدم نگران نشو😮‍💨😔🤣بعدایناب کنارب بچم عیدی دادمامان گفت ۱۰۰بده الان حامله گفت ندارم بنایی دارن گفتم اصلانمیخادبدی  ب بچه های خواهرم ۱۰۰ دادشوهرم بناست ۱۱روزخونش کارکرده ۲تومن داده کلی ایرادگرفتن داداشم هی توهین میکنه میگ کارگره آزارش زیاده بابامم میگه بنانی کارش کثیفه ب نظرخودمون کارش ایرادنداره پولشونمیدن حالای افغانی آوردن برای ۵روزکار۱۰میلیون بهش دادن منم ب شوهرم گفتم چراهمش میگ پولموندادن خب بره خونشون میفهمه بنایی کردن اصلادلم شکسته خانوادم حمایت نمیکنن منو

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

منم از دیشب تصمیم گرفتم با خانوادم قطع رابطه کنم

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یامثلاسیسمونی بهم دادن کم برای خواهرم تافرش ازریزتادرشت دادن برای من خدم نخاسم حاک بسرم تولدخاهرمودامادمون پول ندادن منو دخترم هیچی ک ی نوه دختری دارن دامادمون کاربراشون میکنه ۲برابرمیچاپشون میده بهش دلش برای اون میسوزه چون بچه خواهرش خوبیای شوهرمن ب چشمش نمیادحالم ازبابام بهم میخوره دیگ خونشون نمیرم ازشون دل خوش ندارم 

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
منم از دیشب تصمیم گرفتم با خانوادم قطع رابطه کنم

چکارمیکنی من زودخام میشم فقط ب خاطرمادرم میرم خیلی زیردست این پدرسگ تحت فشاره

خدا گره از کارت باز کنه و سرچشمه روزی تو از جایی بده که به بنده هاش محتاج نباشی

دلم شکسته گریه میکنم نمیگم خوبی نکردن اماهمش بادل چرکی چون من ازخانوادش بدم میادخیلی عشق پدری نداره اماخاهرموروسرش میزاره داداشمومث خدش باراورده به منومادرم فحشای بدمیده ۲۲سالش عرق میخوره باهاش ازکجابگم بازن خراب جلوداداشمونمیگیره

دلم شکسته گریه میکنم نمیگم خوبی نکردن اماهمش بادل چرکی چون من ازخانوادش بدم میادخیلی عشق پدری نداره ...

خدا کمکت کنه

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...

ب نظرتون جایی برم ک جلوبچم ب من فحش بدن وتوهین کنن الان ۳سالشه بعداون بچه حرمت منونگه میداره دراینده؟

جدیدا خانواده ها و پدر و مادرا انگار به جای اینکه حامی و تکیه گاه بچه ها باشن بدتر لج میکنن و ضربه میزنن نمونه اش مادر خودم منم با خانواده مشکل دارم باز خوبه تو متاهلی و می تونی قطع ارتباط کنی پست آخرمو بخون تا بدونی تنها نیستی 

خدایا از گناهانم همچون آرزوهایم بگذر 

شوهرم توهینایی ک اینامیکنن ب من نمیکنه خیلی تاپ نیس آماده‌تر ازایناخونه خودموبیشترمیخام

عیب نداره من مادربزرگم به شوهر سابقم گفته بود این برای تو زن نمیشه و ...آبروم رو برده بود به جاي اینکه ازم تعریف کنه

کاربری برای دو نفره🥰 اگر کامنتام دور از ادب بود و کسی رو ناراحت کرد ممنون میشم بگید بهم. اگر دوست دارید بگید براتون دعا میخونم💙