2777
2789
عنوان

بچه هابابام دیشب دلموشکوند

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 47 پست
شوهرم توهینایی ک اینامیکنن ب من نمیکنه خیلی تاپ نیس آماده‌تر ازایناخونه خودموبیشترمیخام

خداروشکر که شوهرت خوبه حداقل شوهرتو داری

کاربری برای دو نفره🥰 اگر کامنتام دور از ادب بود و کسی رو ناراحت کرد ممنون میشم بگید بهم. اگر دوست دارید بگید براتون دعا میخونم💙
جدیدا خانواده ها و پدر و مادرا انگار به جای اینکه حامی و تکیه گاه بچه ها باشن بدتر لج میکنن و ضربه م ...

اره برای دخترم  تازایمانم نرفتم بعدشم جنون بعدزایمان گرفتم نشدبچموشیربدم رفته بودم عمه هام گقته بود.یکی ازاون گوااگفته بودمنم توسن بالاازدواج کردم بلدنبودم شیربدم ازش متنفرم کتکایی ک توبچگیم زدتوهیناتحقیرا

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره برای دخترم  تازایمانم نرفتم بعدشم جنون بعدزایمان گرفتم نشدبچموشیربدم رفته بودم عمه هام گقته ...

پوده خوشوبامن یکی کرده

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
خداروشکر که شوهرت خوبه حداقل شوهرتو داری

اره واقعابضی وقتابهش بدمیکنم سریع معذرت میخام بخاطرگذشته پرحسرت وعده ای بودنم 

مادر منم ب بچه های داداشم عیدی داد ب بچه های من نداد حتی پسرم دنیا اومد کادو نداد 

خاهرموطلابارون کردن من رفتم سرکارخودم تکپوش گرفتم ازطرفشون دادم پاگشا کردن هیچی ندادن ب اون دادن همش طرف خواهرم هسن من اصلاازشون راضی نیسم 

مادر منم ب بچه های داداشم عیدی داد ب بچه های من نداد حتی پسرم دنیا اومد کادو نداد 

چقدسخته احساس حقارت میکنی

منم از دیشب تصمیم گرفتم با خانوادم قطع رابطه کنم

میشه بگی چرا

خدا گره از کارت باز کنه و سرچشمه روزی تو از جایی بده که به بنده هاش محتاج نباشی

مرسی گلم همچنین دعاکن تودلم سالم باشه 

نمیفهمم چی میگی

عممومیگم سن بالاخودشوبامن یکی کرده بعدشم کدوم پدری بددخترشومیگه

خاهرموطلابارون کردن من رفتم سرکارخودم تکپوش گرفتم ازطرفشون دادم پاگشا کردن هیچی ندادن ب اون دادن همش ...

برا منم همینن هنچین بچه داداشمو بالا میگیرن انقد از طلاس ب بچه های من توهین میکنن خواهرم ازدواج کرد انقد کارا براش کردن اونوقت منو حتی با دلخوش را ننداختن شوهرمو اونجوری مث شوهر خواهرم تحویل نمیگیرن همچنین منو احترام نمیزارن بهم کم گذاشتن خلاصه برام همشم از چشم مادرم میبینم چون اون اونا بالا میبره یبار نشد از منو شوهرم تعریف کنه مارو بالا ببره منم دلم شکست ازشون گفتم خدا ب درد من کرفتارشون کنه خدا تحویلشون نگیره عزت و احترامشو ببره 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .