mam_sefidbarfi مدیر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 عنوان بچه هابابام دیشب دلموشکوند | مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 47 پست بچه هامن دیشب بااسنپ رفتم خونشون نفهمیدن من پشت درم بابام ی آدم مستبدعصبی بی فرهنگ ک خودشوخانوادشوخیلی بالامیبره مادرم ازدستش مریض شده بعدسالهااعتیادچندسالی میشه ترک کرده ولی کارای دیگ آبروریزی میکنه مشروب میخوره بعدبچه هاپشت دربودم گف زنگ بزن عنتربیادرفتم توگفتم اومدم نگران نشو😮💨😔🤣بعدایناب کنارب بچم عیدی دادمامان گفت ۱۰۰بده الان حامله گفت ندارم بنایی دارن گفتم اصلانمیخادبدی ب بچه های خواهرم ۱۰۰ دادشوهرم بناست ۱۱روزخونش کارکرده ۲تومن داده کلی ایرادگرفتن داداشم هی توهین میکنه میگ کارگره آزارش زیاده بابامم میگه بنانی کارش کثیفه ب نظرخودمون کارش ایرادنداره پولشونمیدن حالای افغانی آوردن برای ۵روزکار۱۰میلیون بهش دادن منم ب شوهرم گفتم چراهمش میگ پولموندادن خب بره خونشون میفهمه بنایی کردن اصلادلم شکسته خانوادم حمایت نمیکنن منو دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭 1402/01/04 | 12:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m3h6m عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 7473 منم از دیشب تصمیم گرفتم با خانوادم قطع رابطه کنم منم ب زودی اینکارو میخوام کنم یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
m3h6m عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 7473 چقدسخته احساس حقارت میکنی خودشون حقیرن ک اینجوری ادمو میخوان خار کنن خدا خارشون کنه یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
mam_sefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 برا منم همینن هنچین بچه داداشمو بالا میگیرن انقد از طلاس ب بچه های من توهین میکنن خواهرم ازدواج کرد ... بخدابضی وقتافکرمیکنم دامادمون دعاکرده مادرپدرمواهلش هس نمیشه ک همه چیزاخوب برای اونه برامن بدبخان ی بچه ازدست دادم بابام همش میگف ت نحسی خدالعنتش کنه چقددلم شکست بابام رفته بودپیش دعانویس گفته بود دخترتوسردکردن دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
mam_sefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 خودشون حقیرن ک اینجوری ادمو میخوان خار کنن خدا خارشون کنه فقط مادرم داره توزندگی گهش دست وپامیزنه دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
mam_sefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 برا منم همینن هنچین بچه داداشمو بالا میگیرن انقد از طلاس ب بچه های من توهین میکنن خواهرم ازدواج کرد ... وقتی یکیوبالامیبرن آدم احساس حقارت میکنه نفرت میاره کینه پیش میاد دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
m3h6m عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 7473 وقتی یکیوبالامیبرن آدم احساس حقارت میکنه نفرت میاره کینه پیش میاد دقیقا منم الان از همشون کینه گرفتم یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
mam_sefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 تاپیک آخرم نوشتم جلوی همه داداشم لگد زدم بعد باباممدو تا زد صورتمون ینی ماهاستارمون سرده؟تاحالاجلودوست ودشمن گفتن ستاره من سرده اون گرم دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
m3h6m عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 7473 فقط مادرم داره توزندگی گهش دست وپامیزنه منم پدر و مادرم همین بودن همش جنگ و دعوا داشتن بعدش بابام ول کرد رفت ولی هی میومد میرف ولی باز جدا زندگی میکنن با این حال مادرم خیلی زخم زبونا زد بهم رفتارش باهام درست نبود و نیس انقد ازش کفری ام ک دلم میخواد بکشمش ولی میگم لعنت ب شیطان یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
m3h6m عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 7473 بخدابضی وقتافکرمیکنم دامادمون دعاکرده مادرپدرمواهلش هس نمیشه ک همه چیزاخوب برای اونه برامن بدبخان ی ... بخدا باید برطم مام بنویسیم دعایی چیزی ک اینا اینجورن باهامون . باور کن اونام نوشتن ک هرچقدم میرینن بهشون باز مادرم طرفدارشونه اونوقت من ک انقد اجترام نیزارم حاضر جوابیشو نمیکنم میرینه بهم . منم تصمیم گرفتم دیگه جوابشو بدم برینم بهش چون حالیشون نیس هرچقد کوتاه اومدم. خدا لعنت کنه هرکی کام ادمو تلخ میکنه و زخم زبون میزنه . یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
mam_sefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 منم پدر و مادرم همین بودن همش جنگ و دعوا داشتن بعدش بابام ول کرد رفت ولی هی میومد میرف ولی باز جدا ز ... من ۲۱ سالگی ازدواج کردم انقدحرف ازبقیه شنیدم همش میگفتن توسن بالاازدواج کرده بابام بهم توهین میپردازد بیزارم دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
hadisgol عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 1345 اره برای دخترم تازایمانم نرفتم بعدشم جنون بعدزایمان گرفتم نشدبچموشیربدم رفته بودم عمه هام گقته ... کتکتم زده ؟ ☹️ خدایا از گناهانم همچون آرزوهایم بگذر
mam_sefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 بخدا باید برطم مام بنویسیم دعایی چیزی ک اینا اینجورن باهامون . باور کن اونام نوشتن ک هرچقدم میرینن ب ... الهی خواهرم تا۱۰۰۰تومن نونوحساب میکنه امامن ن آخرم اون عزیزترینه من پولاموومحبتام ب چششون نمیاد دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
mam_sefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 اره برای دخترم تازایمانم نرفتم بعدشم جنون بعدزایمان گرفتم نشدبچموشیربدم رفته بودم عمه هام گقته ... اره بچه بودم میخاس بازنجیرخفم کنه ب خالم فقط گفتم وشما دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
m3h6m عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 7473 الهی خواهرم تا۱۰۰۰تومن نونوحساب میکنه امامن ن آخرم اون عزیزترینه من پولاموومحبتام ب چششون نمیاد بخدا عین منی یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
m3h6m عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 7473 من ۲۱ سالگی ازدواج کردم انقدحرف ازبقیه شنیدم همش میگفتن توسن بالاازدواج کرده بابام بهم توهین میپردا ... وا ۲۱ دیر نیس ک .مغزاشون کوچیکه یه خسته یه دل💔شکسته از همه .