2777
2789
عنوان

بچه هابابام دیشب دلموشکوند

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا منم همینن هنچین بچه داداشمو بالا میگیرن انقد از طلاس ب بچه های من توهین میکنن خواهرم ازدواج کرد ...

بخدابضی وقتافکرمیکنم دامادمون دعاکرده مادرپدرمواهلش هس نمیشه ک همه چیزاخوب برای اونه برامن بدبخان ی بچه ازدست دادم بابام همش میگف ت نحسی خدالعنتش کنه چقددلم شکست بابام رفته بودپیش دعانویس گفته بود دخترتوسردکردن 

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
خودشون حقیرن ک اینجوری ادمو میخوان خار کنن خدا خارشون کنه 

فقط مادرم داره توزندگی گهش دست وپامیزنه

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
برا منم همینن هنچین بچه داداشمو بالا میگیرن انقد از طلاس ب بچه های من توهین میکنن خواهرم ازدواج کرد ...

وقتی یکیوبالامیبرن آدم احساس حقارت میکنه نفرت میاره کینه پیش میاد

تاپیک آخرم نوشتم جلوی همه داداشم لگد زدم بعد باباممدو تا زد صورتمون

ینی ماهاستارمون سرده؟تاحالاجلودوست ودشمن گفتن ستاره من سرده اون گرم

فقط مادرم داره توزندگی گهش دست وپامیزنه

منم پدر و مادرم همین بودن همش جنگ و دعوا داشتن بعدش بابام ول کرد رفت ولی هی میومد میرف ولی باز جدا زندگی میکنن با این حال مادرم خیلی زخم زبونا زد بهم رفتارش باهام درست نبود و نیس انقد ازش کفری ام ک دلم میخواد بکشمش ولی میگم لعنت ب شیطان 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
بخدابضی وقتافکرمیکنم دامادمون دعاکرده مادرپدرمواهلش هس نمیشه ک همه چیزاخوب برای اونه برامن بدبخان ی ...

بخدا باید برطم مام بنویسیم دعایی چیزی ک اینا اینجورن باهامون . باور کن اونام نوشتن ک هرچقدم میرینن بهشون باز مادرم طرفدارشونه اونوقت من ک انقد اجترام نیزارم حاضر جوابیشو نمیکنم میرینه بهم . منم تصمیم گرفتم دیگه جوابشو بدم برینم بهش چون حالیشون نیس هرچقد کوتاه اومدم. خدا لعنت کنه هرکی کام ادمو تلخ میکنه و زخم زبون میزنه . 

منم پدر و مادرم همین بودن همش جنگ و دعوا داشتن بعدش بابام ول کرد رفت ولی هی میومد میرف ولی باز جدا ز ...

من ۲۱ سالگی ازدواج کردم انقدحرف ازبقیه شنیدم همش میگفتن توسن بالاازدواج کرده بابام بهم توهین می‌پردازد بیزارم

بخدا باید برطم مام بنویسیم دعایی چیزی ک اینا اینجورن باهامون . باور کن اونام نوشتن ک هرچقدم میرینن ب ...

الهی خواهرم تا۱۰۰۰تومن نونوحساب میکنه امامن ن آخرم اون عزیزترینه من پولاموومحبتام ب چششون نمیاد

اره برای دخترم  تازایمانم نرفتم بعدشم جنون بعدزایمان گرفتم نشدبچموشیربدم رفته بودم عمه هام گقته ...

اره بچه بودم میخاس بازنجیرخفم کنه ب خالم فقط گفتم وشما

من ۲۱ سالگی ازدواج کردم انقدحرف ازبقیه شنیدم همش میگفتن توسن بالاازدواج کرده بابام بهم توهین می‌پردا ...

وا ۲۱ دیر نیس ک .مغزاشون کوچیکه