2777
2789
عنوان

عیدی همراه اول

159 بازدید | 16 پست

سلام دوستان عیدتون مبارک همراه من برای هر کارتم ۱۰تومن عیدی داده اما نمیتونم ازش استفاده کنم نه ازاد میشه زنگ زد نه بسته میده شما تونستید استفاده کنین؟؟؟

باید برات پیام بیاد  به من دوگیگ داد دیروز که امروز صبح پیام فعال شدنش اومد

چجوری باید گرفت

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیم کارت هات فعالن یعنی اگه اعتبارین شارژ دارن؟ واسه بررسی وضعیت کد *1402*0# رو بزن ستاره ۱۴۰۲ ستا ...

میزنم عکسشو گذاشتم عزیزم اما نمیتونم نه تو حالت عادی بزنگم نه بسته بگیرم

میزنم عکسشو گذاشتم عزیزم اما نمیتونم نه تو حالت عادی بزنگم نه بسته بگیرم

شارژ داری؟ وقتی شارژ نداشته باشی بسته ها برات کار نمیکنه

سیم کارت دومی من اینطوری شارژ نداره دوشنبه سوری روش کار نمیکنه

اگه شارژ هم داری زنگ بزن ۹۹۹۰ ببین چی میگن چون بسته برات فعاله

من از باشگاه فیروزه ای سه گیگ نت گرفتم دیروز صبح فعال شد عصر هم پیام داد تموم شده 😐 همه چی هم  فیل تررر غیر این سایت چیزی باز نکردم ! نه دانلود نه فیلم آنلاین هیچی 😐

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

من از باشگاه فیروزه ای سه گیگ نت گرفتم دیروز صبح فعال شد عصر هم پیام داد تموم شده 😐 همه چی هم  ...

میرفتی روبیکا معدن فیلم بود🤦‍♀️

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏