2777
2789
عنوان

مومشکی یا رنگی؟؟?؟؟؟؟

123 بازدید | 18 پست

بچها نزدیکشیش ماهه موهامو رنگ نکردم کامل موهام مشکی ان یعنی اخرین بارقهوه ای مایل به مشکی رنگ کردم ک دیگ رنگ نکنم الان کامل موهام تیره ان فقططط نوک اخر موهام اندازه دوبند انگشت قهوه ای روشنه

خیلی خوبه که رنگ نکردم موهام واقعاااا نرم شدن مثل قبلا وز وزی نیستن، ولی

خیلیییی دلم میخواد قهوه ایشون کنم، ابروهامم پر و مشکی ان، از یه نظر میگم مو و ابرومشکی دخترونه ترو قشنگتره از یه طرفم میگم یهووتغییر کنم، چشمام که مایل به زرده ینی عسلی خیلی خیلی روشنن روز عروسیم نمیدونمممممم ارایشگرم موهاموابروهامو چ رنگ کرد که هرکی توارایشگاه دیدم گفت بوری؟؟؟ میگن عین خارجیایی بوروسفید گفتم نه اتفاقا من مو و ابروهام سیاااا پرکلاغی ان تعجببب میکردن، خیلی دوست دارم عین اون روز مثل بور شم عاشق دخترای بور ام، چون ب رنگ چشمامم میاد چشمای خیلی روشنی دارم شبیه به زرد، حس میکنم مو و ابروم ک مشکیه یجور بدی عم، خواهرشوهرم بم گفت اصلا ابرو مشکی بت نمیاد

بنظرتون چه رنگی باید بزارم رو مشکی ک بور بنظربیام؟؟؟؟ ابروهامم جدیدا اصلا رنگ نمیگیرن دیشب قهوه ای گزاشتم سیاه ترشدن😣😑😕

کمک کنید نظراتون برام مهمه فقط نگا نکنین😣❤

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا قطعا زیباترین انتخاب رو برات داشته. حرف خواهرشوهرت رو باور نکن

بعدشم اگه دلت به رنگ کردنه خب رنگ کن. چرا که نه

نمیتونی از همون آرایشگر بپرسی؟

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

اگر چشات انقد روشنه حتما رنگ کن

اره فقط بخاطر رنگ چشمام حس میکنم رنگ کنم خیلی نازتره ولی خب چ رنگ بخرم؟؟؟ 

خدا قطعا زیباترین انتخاب رو برات داشته. حرف خواهرشوهرت رو باور نکن بعدشم اگه دلت به رنگ کردنه خب رن ...

نه ارایشگر عروسیم یه شهردیگست و چهارسال گزشته

خدا قطعا زیباترین انتخاب رو برات داشته. حرف خواهرشوهرت رو باور نکن بعدشم اگه دلت به رنگ کردنه خب رن ...

هرکی عکس عروسیمو میبینه میگه رنگ موهات یچیزی تو مایه ها کاهیه

بعدم اگر واقعا انقد موهات مشکی هست برو ارایشگاه یک دکلره تا پایه 7 روشن کن بعد رنگ کن 

چون روی موی مشکی معمولا تن قرمز می مونه با رنگ تنها 

یا مثلا میتونی اکسیدان ۹ با رنگ ۸ بزن

ولی ارایشگر بزنه بهتره 

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم