2777
2789
عنوان

دوست صمیمیم حتی بهم پیام نداده تبریک عید هم بگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 29 پست
منم یه دوستی داشتم تا ازدواج نکرده بود باهم بودیم کل کاراشو میکردم کاری نبود که براش نکرده باشم پدرم ...

اخه من فقط همینو نگه داشتم دیگه هیچ دوستی ندارم

خدایا شکرت 

مطمئنی حال دوستت خوبه الان؟ اگه جات بودم اول نگرانش میشدم و حالشو می‌پرسیدم

نه اینکه بخوام منت بذارم سرش بخاطر کمک‌هایی که بهش کردم یا چی

به هر حال خود ماییم که پول رو می‌دیم، محبت می‌کنیم و وقت می‌ذاریم واسه آدما. کسی چاقو نذاشته زیر گردنمون. همش انتخاب و تصمیم خودمونه.

درک میکنم انتظار توجه داری ازش و منطقیه ولی با توجه به نوع رفتارش، چیزی که درباره‌اش فکر می‌کنی و ...، رابطه دوستیتون اصلا صمیمی نیست

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن دادی بهش ؟ بهش برا پولت پیام بده.بعدم دیگه محلش نده

هر وقت ترسیدی و فک کردی که به آخر خط رسیدی، این تیکه کتاب کیمیاگر رو بزار جلو چشمات:"همیشه به قلبت بگو كه ترس از رنج از خود رنج بدتر است، تاریكترین لحظهٔ شب  لحظه پیش از برآمدن آفتاب است..!☀️                                                       به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤ 
منم یه دوست این مدلی داشتم وقتی اخلاقش رو دیدم دیگه زنگ میزد چیزی میخواست بهش نمیدادم به جایی که من ...

یعنی الا من بیخیال اون  پول شم؟واقعا زورم میگیره پول بگیره بره برا نامزدش ک دستور داده مو رنگ کنه و‌.‌. اخرشم منو فراموش کنه و من بیخیال پولم شم؟

خدایا شکرت 

یعنی الا من بیخیال اون  پول شم؟واقعا زورم میگیره پول بگیره بره برا نامزدش ک دستور داده مو رنگ ک ...

نه پولت رو ازش گرفتی دیگه از این به بعد نشونش بده دوستی رو نمیشه که تو دوستی فقط فکر منافع شخصیش باشه 

اخه هنوز پولی ک اخرین بار بهش دادم پس نداده زورم گرفته گفتم بخاطر اون پولم ک شدع بهش پیام بدم و بهش ...

مطمئن باش نمیفهمه و دوست صمیمی هم نمیشه اسمشو گذاشت

صبر کن تا زمانی که قراره پولتو بده، اگه نداد بهش پیام بده که پولتو بیاره و دیگه هم بهش نده

نه پولت رو ازش گرفتی دیگه از این به بعد نشونش بده دوستی رو نمیشه که تو دوستی فقط فکر منافع شخصیش باش ...

اصلا دیگه پول بهش نمیدم اون موقع میگفتم هم زشته بهش ن بگم هم میگه خانوادش بهش پول نمیدن ک میگه ندارم...اما از الان ب بعد میگم ندارم پنج شش روزه از من خبری نگرفته

خدایا شکرت 

مطمئنی حال دوستت خوبه الان؟ اگه جات بودم اول نگرانش میشدم و حالشو می‌پرسیدم نه اینکه بخوام منت بذار ...

آره میدونم خوبه نامزدش اومدع کنارشه رفیق صمیمی بهترین دوستشو یادش رفته. الان منم مامانم دیشب عمل کرده و این روزا اصن حالم خوب نبود همشم مهمان داشتیم منم ازش بزرگترم اخرین بار هم من بهش پیام دادم منت نزاشتم ولی ادم از بعضیا انتظارهایی داره تو ناراحتیشون ب یادمن تو خوشی هاشون فقط با ی پیام باعث شن ک من یادم بمونع فراموشم نکردن

خدایا شکرت 

آره میدونم خوبه نامزدش اومدع کنارشه رفیق صمیمی بهترین دوستشو یادش رفته. الان منم مامانم دیشب عمل کرد ...

آره 

بنظرم هر جور شده پولت رو ازش بگیر و تمومش کن.

شاید تنها بشی ولی یه وقتا لازمه یاد بگیریم به هر کس به اندازه‌ای که لایقشه محبت کنیم و نذاریم ازمون سو استفاده کنن.

امیدوارم حال مادرت خیلی زود خوب بشه

خودت هم همین‌طور💙

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

۳۵۰ هزار تومن

خب همین پولتو ازش بگیر.بعدم سری بعد چیزی خاست بگو فقط موقع نیازت یاد من میفتی.بگو شرمنده ندارمو اینا

هر وقت ترسیدی و فک کردی که به آخر خط رسیدی، این تیکه کتاب کیمیاگر رو بزار جلو چشمات:"همیشه به قلبت بگو كه ترس از رنج از خود رنج بدتر است، تاریكترین لحظهٔ شب  لحظه پیش از برآمدن آفتاب است..!☀️                                                       به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤