2777
2789

سلام من ی دوست صمیمی دارم ک هر وقت پول میخاد ناراحته کنارش بودم و همیشه هم موقع ناراحتیش میاد سراغ من.الان حتی پیام نداد عیدم تبریک بگه چون نامزدش پیششه منو ک تو روزای سختش بودمو فراموش کرده.منم دیشب مامانم دستشو عمل کرد این روزا همش گرفتار و ناراحتم. الان پیام بدم بهش ک ما رو یادت نیس و....

خدایا شکرت 

من بودم میدادم چون لجم گرفته البته بعدش دیگه مخلش نذار 

پزشکی سندرومی داریم به نام سندروم قلب شکسته که موجب سکته قلبی میشه!ض این تفاوت که در سکته قلبی شریان کرونری قلب مسدود میشه اما در این سندروم بدون هیچ مسدودیت رگ, فقط با افزایش غلظت هورمون آدرنالین درخون بطن چپ قلب ضعیف میشه و درنهایت مرگ!به همین راحتی. مراقب قلب های همدیگه باشیم:)دوست عزیزم اگر سوالی راجب کنکور داری خوشحال میشم کمکت کنم . فقط لطفا نیا بگو من انگیزه درس خوندن ندارم چیکارکنم😂من نمیتونم بهت انگیزه تزریق کنم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم پیام نده، ولی یادت باشه دیگه انقدر خوبی بهش نکنی

اخه هنوز پولی ک اخرین بار بهش دادم پس نداده زورم گرفته گفتم بخاطر اون پولم ک شدع بهش پیام بدم و بهش بفهمونم ک تو روزای ناراحتیش کی بوده

خدایا شکرت 

اصلا پیام نده مثل خودش ....دیگه پیام تبریک چیزی نیست که کار سختی باشه نخواسته پیام بده

بخاطر اینکه نامزدش کنارشه بنده رو فراموش کرده دو روز دیگه ک بره پیام میده اینقد داری بهم بدی

هنوز پولمم بهم نداده 

خدایا شکرت 

منم یه دوستی داشتم تا ازدواج نکرده بود باهم بودیم کل کاراشو میکردم کاری نبود که براش نکرده باشم پدرم فوت کرد حتی نیومد منم کلا قیدشو زدم الان یه ساله راحت شدم از دستش

بیخیال دیگه مثل سابق باهاش رفتار نکن پول نده و‌محبت نکن

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
بخاطر اینکه نامزدش کنارشه بنده رو فراموش کرده دو روز دیگه ک بره پیام میده اینقد داری بهم بدی هنوز پ ...

منم یه دوست این مدلی داشتم وقتی اخلاقش رو دیدم دیگه زنگ میزد چیزی میخواست بهش نمیدادم به جایی که من بسوزم دیگه اون می‌سوخت