2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق برای موقعی که هیچ راهی نباشه خوبه،نه مثل الانا که سر چیزای بیخود طلاق میگیرن 

اتفاقا الان بیخود نیست بنظرک

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
طلاق برای موقعی که هیچ راهی نباشه خوبه،نه مثل الانا که سر چیزای بیخود طلاق میگیرن 

با بی پولی بداخلاقی بد ذهنی خساست ناسپاسی و بچه ننه بودن و کلی ویژگایی بد طرف بسازی ک زندگیت خراب نشه بعد بفمی خیانت کرده الکیه بنظرت

من راضی وخیلی خوشحالم البته هنوز طلاق ندادم ولی درشرف طلاق ام، البته نگفته نماند، بعضی وقت عا از آدم بد که خلاص بشی جای سجده شکر دا ه، لذتش از خود عروسی هم بهتره

با بی پولی بداخلاقی بد ذهنی خساست ناسپاسی و بچه ننه بودن و کلی ویژگایی بد طرف بسازی ک زندگیت خراب نش ...

کلی گفتم،با وضعیت که شما گفتی طلاق از واجبات هس،مخصوصا خیانت 

بخند تا دنیا به روت بخنده  

دو ساله جدام بخاطر خیانت جدا شدم اصلا پشیمون نیستم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤