2777
2789
عنوان

چطوری روزه بگیریم؟

1902 بازدید | 21 پست

من اصلا بلد نیستم روزه بگیرم نمیدونم باید چیکار کرد باید وضو گرفت نیت کرد یا دقیقا چیکار کرد برای اولین بار میخوام بگیرم لطفا اگه کسی بلده راهنماییم کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارخاصی نمیخاد بکنی همین ک موقع سحربیدارشی وب نیت روزه گرفتن سحری بخوری وتافردا غروب آفتاب ک اذان میگن چیزی نخوری 

ینی روزه ای

والبته ک قلبت نگاهت دهنت وهمه جات بایدروزه باشه ینی ازکاربد پرهیز کنی

قضاوت میکنی ما را قضاوت میشوی روزی😏                 مسوزان سینه ی مارا ک روزی هم تومیسوزی🫵

تو دلت بگو یا همین جوری بگو خدایا نیت میکنم این ۳۰روز را روزه بگیرم با توکل به تو.

بله پاک هم باشی غسلی به گردنت نباشه

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

شب که تصمیم گرفتی روزه بگیری باید نیت کنی بگی فردا یک روز از ماه رمضان را روزه میگیرم قربت الی الله صبح قبل اذان صبح هم سحری میخوری بعد نماز صبح میخونی بعدش چیزی نمیخوری تا اذان مغرب 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9621670/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b2%d9%86%d8%af%da%af%db%8c?postId=257799985 داستان زندگی منه دوست داشتی بخون

برای روزه گرفتن باید پاک باشی یعنی هیچ غسلی گردنت نباشه غسل حیض جنابت نفاس 

از بعد از اذان صبح تا اذان مغرب باید هیچ چیزی نخوری و کارهایی که روزه رو باطل میکنه هم انجام ندی مثل استفراغ کردن، نزدیکی 

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪

از اذان صبح تا اذان مغرب شهرت نباید غذا بخوری و اب و غیبت و کلا گناه تعطیله، معمولا قبل از اذان صبح غذا و اب میخورن که سحری بهش میگن، نیت تو دلت بگو امروز یا کلا کل ماه مبارک رو  روزه میگیرم و نماز هاتو هم باید بخونی. پریود بشی روزه نمیتونی بگیری تا زمانی که غسل کنی،از نظر پاکی هم غسل های مربوطه رو باید انجام بدی.

عزیزم اگر از قبل عسلی به گردنتون هست باید انجامش بدید وضو نمی خواد 

باید نیست کنید برای انجام فرمان خدا از اذان صبح تا اذان مغرب کاری که جزء مبطلات یعنی باطل کننده های روزه هست رو انجام ندید 

خوردن 

آشامیدن 

فرو کردن تمام سر زیر آب 

دروغ بستن به خدا و معصومین 

زناشویی 

رساندن غبار غلیظ به حلق

قی کردن.... 

این موارد مبطلات روزه هستن

سلام عزیزم به سلامتی  

همین که نیت روزه میکنی تودلت، ومیخوای روزه بگیری کافیه

نیاز نیست کارخاصی انجام بدی

پاشو سحری بخور، نماز صبحتو بخون وتاافطار چیزی نخور

اون لحظه ی افطار یه کیفی داره که فقط روزه دارا چشیدنش یک حس نشاط فوق العاده ای دست میده به آدم،یه حس سبکی روح، خیلی خوشحالم برات که این تصمیم روگرفتی

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
یعنی فقد نیت کنم؟کار دیگه ایی نکنم؟ چون نماز هم گفت دیگه نمیشه صحری خورد درسته؟

آره فقط نیت همین که در طول روز چیزی نخوری هم کفایت میکنه.از الله اکبر صبح تا الله مغرب نباید چیزی بخوری عزیزم.

چند سالته؟

خدا همیشه همراه ما هست