2777
2789
عنوان

ریختن‌دوغ روی لپ‌تاپ‌

215 بازدید | 19 پست

امشب‌داشتیم پوست شیر می دیدیم حواسم‌نبود پام خورد به دوغ ریخت‌ تو لپ‌تاپم  زود برش گردوندم و خشکش کردم‌روشنش کردم بعد خشک کردن سالم بود دوست شوهرم تعمیر لپ‌تاپ‌وگوشی داره بنظرتون لازمه بدم به دوستش بازش کنه ؟ اخه تو نت خوندم دوغ وشیر و نوشیدنی های قندی  باید حتما باز بشه تمیز بشه شماتجربشو دارید؟؟

آره بده حتما .میدونی چقدر شده الان قیمتش؟ حیفه تو گرونی .ما لب تاپمون رو حدود ۳ تومن خریدیم پارسال یک قطعه اش خراب شد ۷تومن فقط پول همون قطعه شد .

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بده حتما .میدونی چقدر شده الان قیمتش؟ حیفه تو گرونی .ما لب تاپمون رو حدود ۳ تومن خریدیم پارسال ی ...

خودمم میگم‌بدم حداقل این کثیفی  که داخلش اتفاق افتاده رو تمیز کنه مطمئنا الان داخلش دوغیه😄

این پوست شیر هم دردسری شد برای همه 🤣

زهرمارم شد 🤣🤣شوهرم‌میگفت بیار روشن‌کن‌جای حساسی بود گفتم‌میسوزه یواس پیو بزن به تلویزیون بقیشو خودشو‌پسرم‌با تی وی دیدن منم درحال سشوار کشیدن🤣🤣🤣

نوشابه آب الکل به مقدار زیاد . . . سالم سالمه😂🤌🏻❤

خداروشکر ..زن‌داداشم‌پارسال یه فنجون چای ریخت تو لپ‌تاپ‌به گفته خودش شوکه شده ترسیده ‌در لپتاپو بسته رفته زیر پتو خوابیده  😂😂سوخت لپ تاپشون‌ داداشم میگفت حالا ریختی اتفاق بود چرا هیچ‌تلاشی نکردی  خشکش کنی😁😁