2777
2789

من همیشه همین بلا سرم میاد الان نگرانم،چیکار میکنید بعدش زود خوب بشید؟(آنتی بیوتیک باکتری های مفید بدن هم از بین میبره متاسفانه برای همین این مشکل پیش میاد)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باعث خشکی مقطعی هم میشه ، ب همین دلیل افرادی ک رابطه دارن ممکنخ رابطه ‌‌‌‌‌دردناکی رو تجربه کنن...  

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بله.یکهفته بعداتمام آنتی بیوتیک قارچ میگیرم واسه همین حدالامکان استفاده نمیکنم نهایت سالی یکبار.قارچم فقط قپفلوکونازول میخورم پماداینا بزنم بدبخت میشم بدتر داغون میشم

باعث خشکی مقطعی هم میشه ، ب همین دلیل افرادی ک رابطه دارن ممکنخ رابطه ‌‌‌‌‌دردناکی رو تجربه کنن...&n ...

خشکی و این چیزا واسم مهم نیست چون رابطه ندارم،خوب میشه به مرور،کسی هم که رابطه داره میتونه از ژل روان کننده بر پایه آب استفاده کنه برای این مشکل.مشکل اصلی اون خارش و سوزش هست که آدمو روانی میکنه

بله.یکهفته بعداتمام آنتی بیوتیک قارچ میگیرم واسه همین حدالامکان استفاده نمیکنم نهایت سالی یکبار.قارچ ...

وای غمم گرفته،برم دکتر زودتر،چون مطمئنم بعد اتمام آنتی بیوتیک این بلا سرم میاد.

وای غمم گرفته،برم دکتر زودتر،چون مطمئنم بعد اتمام آنتی بیوتیک این بلا سرم میاد.

دکتر کاری نمیکنه اگه باردار نیستی قرص فلوکونارول ۱۵۰یدونه بعد اتمام بخور یدونه ۳روز بعدش اصلا قارچه سراغت نمیاد خوردن پروبیوتیک وماست وزغال اخته فراموش نشه

دکتر کاری نمیکنه اگه باردار نیستی قرص فلوکونارول ۱۵۰یدونه بعد اتمام بخور یدونه ۳روز بعدش اصلا قارچه ...

نه عزیزم مجردم.پس این سری همین کارو انجام میدم،ممنون از راهنمائیت عزیزم.

نه عزیزم مجردم.پس این سری همین کارو انجام میدم،ممنون از راهنمائیت عزیزم.

بهترین کار همینه عزیزم.نگران نباش راستی شیرینیجات مصنوعی رو هم به حداقل برسون امیدوارم اینسری اصلا درگیرش نشی