من 29 هفته ام سرماخوردم بعد امروز خیلی گوش درد شدیدی داشتم مامانم ساعت 7/8 شب اسپند دود کرد دم گوشم با اصرار که خوب میشه بعد فهمیدم اسپند نبوده عنبر نسارا بوده...به نظرتون مشکلی داره؟آخه احتمال زایمان زودرس دارم و دردای زایمانی... البته این دردا از هفته 18 هستش... ولی از وقتی فهمیدم اسپند نبوده خیلی ذهنم به هم ریخته...دل دردم دارم از دیروز ولی مامانم میگه برای اینه که تو ماشین بودی و مهمونی رفتیم در صورتی که تو این سه روز کل تایم مهمونی رفتنم 4/5 ساعت در روز بوده
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست ❤️هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود❤️❤️❤️❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دل دردت به عنبرنسا ربطی نداره برو زایشگاه تست بدون استرس یاهمون nst بده انقباض داشته باشی نشون میده
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
سخت نگیر بابا حالا عنبرنسا بد نیست که زنای روستا هرکدوم ۵و۶تا میزاییدن یک سره هم درمعرض این دود بودن
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
انقباض که دارم میگم هم شابقه زایمان زودرس دارم هم تو این یکی احتمالش رو ... اما چون دل دردم با عنبر ...
نه استرس نگیر چیزی نیست برای انقباضت دارو مصرف میکنی؟ خدایی نکرده بچه زود بیاد مصیبت میشه مواظب باش
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است