2777
2789

سلام 

من 29 هفته ام سرماخوردم بعد امروز خیلی گوش درد شدیدی داشتم مامانم ساعت 7/8 شب اسپند دود کرد دم گوشم با اصرار که خوب میشه بعد فهمیدم اسپند نبوده عنبر نسارا بوده...به نظرتون مشکلی داره؟آخه احتمال زایمان زودرس دارم و دردای زایمانی... البته این دردا از هفته 18 هستش... ولی از وقتی فهمیدم اسپند نبوده خیلی ذهنم به هم ریخته...دل دردم دارم از دیروز ولی مامانم میگه برای اینه که تو ماشین بودی و مهمونی رفتیم در صورتی که تو این سه روز کل تایم مهمونی رفتنم 4/5 ساعت در روز بوده 

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست ❤️هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود❤️❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل دردت به عنبرنسا ربطی نداره برو زایشگاه تست بدون استرس یاهمون nst بده انقباض داشته باشی نشون میده

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

سخت نگیر بابا حالا عنبرنسا بد نیست که زنای روستا هرکدوم ۵و۶تا میزاییدن یک سره هم درمعرض این دود بودن

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
 رو گوشت کیسه آبگرم بذار. منم امشب گوش درد شدید داشتم با کیسه آبگرم خوب شد. در مورد عنبرنسا نم ...

امتحان میکنم عزیزم مرسی

دل دردت به عنبرنسا ربطی نداره برو زایشگاه تست بدون استرس یاهمون nst بده انقباض داشته باشی نشون میده

انقباض که دارم میگم هم سابقه زایمان زودرس دارم هم تو این یکی احتمالش رو ...

اما چون دل دردم با عنبر نسا همراه شد استرس گرفتم

سخت نگیر بابا حالا عنبرنسا بد نیست که زنای روستا هرکدوم ۵و۶تا میزاییدن یک سره هم درمعرض این دود بودن

تو بارداری خوب نیست احتمال سقط جنین یا تولد جنین مرده داره همراهش

انقباض که دارم میگم هم شابقه زایمان زودرس دارم هم تو این یکی احتمالش رو ... اما چون دل دردم با عنبر ...

نه استرس نگیر چیزی نیست برای انقباضت دارو مصرف میکنی؟ خدایی نکرده بچه زود بیاد مصیبت میشه مواظب باش 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

نه استرس نگیر چیزی نیست برای انقباضت دارو مصرف میکنی؟ خدایی نکرده بچه زود بیاد مصیبت میشه مواظب باش& ...

یه مدت آمپول میزدم بعد کم شد شدت آمپول رو قطع کردم و استراحتم رو بیشتر ولی از دیشب کم و بیش و امروز شدید کلافم کرده...خوب نشه تا صبح میرم nst