2777
2789
عنوان

سرما خوردگی کمک

191 بازدید | 25 پست

جدیدا کیا مریض شدن من تا حالا اینجوری مریض نشده بودم اول خانوادم گرفتن اصلا رعایت نکردن اخرش منم گرفتم بدن درد سرفه لرز گرفتگی صدا عیدم همه جا تعطیل دکتر نیس خیلی نگرانم چه چیزایی چه داروهایی خوبه مصرف کنم؟ راهنمای کنید حالم بده

در دنیایی که خدا همراه اول است هیچ کس تنها نیست

دکتر همین دیفن و سرماخوردگی و فلانو میده که جدیدا کلا انگار اب و گچن هرچی میخوریم خوب نمیشیم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر همین دیفن و سرماخوردگی و فلانو میده که جدیدا کلا انگار اب و گچن هرچی میخوریم خوب نمیشیم

اره از صبح همش قرص و شربت میخورم اصلا فایده نکرده بدتر شدم 😭از درد بدن و گلو درد نمیتونم بخوابم نمیدونم چیکار کنم

منم كرفتم هرچي قرص ميخوردم بدن دردم خوب نميشد چشم دردم داشتم  اب هويج و سيب برام خيلي خوب بود

اره از صبح معدم پر از قرصه فرقی نکرده 😔خدا رحم کنه

اره از صبح همش قرص و شربت میخورم اصلا فایده نکرده بدتر شدم 😭از درد بدن و گلو درد نمیتونم بخوابم نمی ...

فهمیدی بمنم بگو انقد کلافم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
ببین یکم قسمت بالای سیب سرخ رو خالی کن عسل بریز بعد بزار رو بخاری گرم بشه بخور اب جوش عسل هم بخور

مرسی خدا خیرت بده انجامش میدم

فهمیدی بمنم بگو انقد کلافم

خدا خدا میکنم از پنجم به بعد دکترا حداقل بعضیاشون باز بشن برم دکتر بد موقعی مریض شدیم امپول باز فرق میکنه برا ادم