2777
2789
عنوان

ابروم میره اگر جدا شم؟

514 بازدید | 14 پست

تو خیلی چیزا از جمله اعتقادات با نامزدم که 7 ماه هست با هم هستیم تفاوت داریم

ولی میترسم حرف جدایی رو پیش بکشم

چیکار کنم حالم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نههههه اصلا 

من دوسال عقدم قبلش مدت اشنايي زياد بود ولي خب خودشون نشون ندادن 

الان دارم جدا ميشم 

ابرو چيه كسي كه باهاش سازشمون نميشه بريم با يه بچه برگرديم؟

اگر داغ دل بود ما دیده‌ایم...اگر خون دل بود ما خورده‌ایم.

چرا آبروت بره، اگه الان. نتونی بعدا اصلا نمیتونی، با کسی باش که باهم تو یه کفه هستین، اختلاف فرهنگی و اعتقادی اگه دارین بعدا اذیت میشی، از روی تجربه میگم

دوخت انواع سرویس آشپزخانه با بهترین کیفیت و نازلترین قیمت🌺ارسال به سراسر کشور🌷
من مذهبی ام و شوهر مذهبی دوس دارم ولی حسم میگه اون تو یسری چیزا بهم راستشو نمیگه و مذهبی نیست و به ...

حست بهت میگه یامطمئنی؟

ببین اعتقادات مهمه ولی اعتقادات هرکس تاجایی که به حریم اون یکی تجاوزنشه به خودش مربوطه اگه اخلاقش خوبه اهل زندگیه پاکه وفقط بخاطرنمازه بنظرم جدایی اشتباهه مگه اعتقادفقط نمازه؟

من مذهبی ام و شوهر مذهبی دوس دارم ولی حسم میگه اون تو یسری چیزا بهم راستشو نمیگه و مذهبی نیست و به ...

پس مثل منی منم مذهبی ام ولی شوهرم زیاد اهمیت نمی داد نمازشم اخریا درست نمیخوند

میگفت زن باحجاب دوست ندارم بعد از ۴ سال که اسیرش بودم😑تازه یادش افتاده بود

با زنای دوستاش مقایسم میکرد چون اونا بی حجاب بودن و یه عالم مسخره بازی درمیاوردن

توقع داشت منم لش بازی دربیارم

هیچی هم غیرت نداشت

الانم بی خود و بی جهت بهانه اورد و رفت

قراره جدا بشیم دیگه

تازه هیز هم بود ادای چشم پاکارو درمیاورد

عزیزم اگر میدونی که تفاهم نداری یا دوستش نداری اصلا کاری به ابرو و حرف بقیه نداشته باش بهم بزن 

من نزدم به خاطر حرف بقیه بچگی کردم الان دارم زجر میکشم 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

نامزدم ولی همه میدونن دیگه  خیلی جا ها با هم رفتیم میترسم از جدایی

نترس نامزدی برا همین چیزاس باور کن اگر خدایی نکرده ازدواج کنی و بخوای جدا بشی به غیر از اینکه ابروت بیشتر میره پدرت درمیاد وابستگیت هم بیشتره و خیلی اذیت میشی

نامزدم ولی همه میدونن دیگه  خیلی جا ها با هم رفتیم میترسم از جدایی

به خاطر ترس ادامه نده،با خانوادت صحبت کن باللهره اونا تجربشون بیشتره یا برید مشاوره..منم ۱۲ سال پیش نامزد کردم و همه فامیل و همسایه ها میدونستن ولی ی سری رفتارا دیدم و به پدر و مادرم گفتم،به همش زدیم و الان هزاران بار خداروشکر میکنم وگرنه بدبخت میشدم،باید قوی باشی و البته خانوادت پشتت باشن