2777
2789

عشق اولم بود 

زمان نوجونیم خیلی دوسش داشتم بعدش حالم انقد بد شد ک افسردگی گرفتم که هنوزم خوب نشده 

خوب بودم تقریبا تا اینکه پیام داد 

میگه من لیاقتتو نداشتم 

بعد گفت برات دوتا اهنگ فرستادم برو گوش کن 

گریم بند نمیاد با اینکه دیگه دوسش ندارم 

اخه خدا دیگه چه فایده بعد این همه سال 😭

بلاکش کن در جا

دوراشو زده برگشته، اگه میخوای زخمت عمیق تر نشه، تو نطفه خفه کن

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاکش کن در جا دوراشو زده برگشته، اگه میخوای زخمت عمیق تر نشه، تو نطفه خفه کن

من که اصلااا نمیخوامش دیگه حتی یه درصد ولی حرصم از اینه ک بعد چنساااال اون موقع ک ذوقشو داشتم نبود 

من که اصلااا نمیخوامش دیگه حتی یه درصد ولی حرصم از اینه ک بعد چنساااال اون موقع ک ذوقشو داشتم نبود&n ...

همیشه همینطوریه، زمانی که تو اروم میشی و بیخیال،اون تازه بی قرار میشه

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)