2777
2789
عنوان

خانوما یکی بعد ۱۰ سال بچه نداشته باسه بدعه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 46 پست
اره ولی من مشول نداشتم چون خیلی تاخیر انداختم و قرص جلوگیری واین حرفا الان مشکل دار شدم یک سقطم داشت ...

هم‌من هم‌خیلی از خانوما مثل تو تجربه سقطو داشتیم،ولی دنیا به آخر نرسیده،حق داری ناراحتی کنی خیلی طبیعیه،من خانومای باردار میبینم چشام اشکی میشه یاد خودم میوفتم

ولی باز توکل کردم به خدا ازش میخوام..

تو هم کم نیار عشقم،تا میتونی گرمیجات بخور،پیاده روی کن،عسل و سیاهدونه صبح ناشتا بخور،تا میتونی رحمتو گرم کن💚🌿

منم یازده سال ندارم البته من باردارنمیشم مشکل دارم ولی عادت کردم الان

بالاخره واسش تلاش کردی 

من تلاش نکردم بعد اینهمه قرص جلوگیری و..‌مشکل پزشکیم پیدا کردم خیلی حالم بدعه

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۶ساله ازدواج کردم از دو سال پیش اقدام کردم که این وسط به خاطر یه تشنج ۹ ماه جلوگیری کردم دوباره اقدام.من مهمونی فک و فامیل  میرم افسردگی میگیرم آخه اونا هم زود بچه دار میشن و تا سن من میرسن چندتا دارن.۲۹سالمه.دیگه دوست ندارم بهش فکر کنم خسته شدم.نمیدونم چجوری باید بی خیال باشم

یکی از لوله هاتو برداشتن؟

ن امپول زدم هنو خونریزیم بعد ۴۰ روز بند نیومدعه 

اون لولم ک هیچ اون لوله دیگم تخمدونم تنبلی داره بادارو هم فولی نمیده

منم ۶ساله ازدواج کردم از دو سال پیش اقدام کردم که این وسط به خاطر یه تشنج ۹ ماه جلوگیری کردم دوباره ...

دقیقا همه این احساسات باز تو خوب جنبیدی من چی 

حالم خیلی بدعه اعصابم خورده دوست دارم اصلا بچه نبینم از من کوچیکتر ودیرتر ازدواج کردن بچه هاشون بغلشون انوقت من 

بالاخره واسش تلاش کردی  من تلاش نکردم بعد اینهمه قرص جلوگیری و..‌مشکل پزشکیم پیدا کردم خیلی حا ...

منم حالم زیاد خوب نیست ای یو ای کردم اسفندماه منفی شد ولی یه امیدی ته دلم دارم .شماهم ناامید نباش انشاالله به زودی مادرمیشی .توکل به خدا استرس واضطراب یا افسردگی بااینا نمیشه به خواسته ات برسی.شماهم تلاش کن میشه انشاالله

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
هم‌من هم‌خیلی از خانوما مثل تو تجربه سقطو داشتیم،ولی دنیا به آخر نرسیده،حق داری ناراحتی کنی خیلی طبی ...

اگ بارداری سالم میبود الان ۱۱ هفته بود حالم خیلی بدعه همش من باید بحران بکسم 

تو دور برم نگا میکنم هرکی سختی کشیده بعد خدا بهش بچه سالم داده ولی من با اینهمه سختی بااینهمه ناکامی اخر همش اتفاقات بد حاملگی واسه من میفنه 

منم حالم زیاد خوب نیست ای یو ای کردم اسفندماه منفی شد ولی یه امیدی ته دلم دارم .شماهم ناامید نباش ان ...

خوشبحالت امید داری 

من چله و نذری نبود 

امام وامامزاده ای نبود ک ازش نخوام 

یکبار سقط

حالام خارج رحمی 

دوبرنگا میکنم هرکی مسکل داسته بارداریش بعدیشو خوب بودعه 

ولی من بعدیم بدتراز قبلیم 

عزبزم قرار نیست ده سال بری قراره حس افسردگی رو با جایگزین حس های مثبت عوض کنی 

من اینکارو ۱۰ سال کردم از وقتی ازدواج کردم ولی حس نداشتنش ولم نکرد

خوشبحالت امید داری  من چله و نذری نبود  امام وامامزاده ای نبود ک ازش نخوام  یکبار ...

هیچ کار خدا بی حکمت نیست انشاالله که به زودی زود مادرمیشی .سال بعد این موقع بغلتون خواب باشه من خیلیهارو دیدم بعد چندتا سقط دوباره بارداری موفقی داشتن ناامیدنباش خودتو بسپر دست خدا 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اگ بارداری سالم میبود الان ۱۱ هفته بود حالم خیلی بدعه همش من باید بحران بکسم  تو دور برم نگا م ...

نه فداتشم منم‌همسنتم،کوچیکتر از من اطرافم بچه دار شدن من هنوز هیچی،برای منم اگه بود الان ۶ ماهش بود🥲

چیکارمیشه کرد،روزها و‌شبا گریه میکردم،قشنگ روانی شدم،ولی تصمیم گرفتم سه ماه بعد سقط اقدام کنم،این ماهم اقدام کردم توکل به امام رضا کردم،حتی رفتم‌مشهد التماسشو کردم..

بذار یکی دوماه بگذره دوباره اقدام کن،تو قراره مامان بشی،مامانا قوی هستن،از الان قوی بودنو تمرین کن❤

هیچ کار خدا بی حکمت نیست انشاالله که به زودی زود مادرمیشی .سال بعد این موقع بغلتون خواب باشه من خیلی ...

کاش همچی ب قشنگی این چن جمله بود حاصربودم ۶تا سقط میداستم اما یک خارج رحمی نمیداستم 

من ازنطر پزشکی امید ب بارداریم نیس