2777
2789
عنوان

خانوما یکی بعد ۱۰ سال بچه نداشته باسه بدعه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 46 پست

چرا بد باشه مگه همه باید بچه بیارن زندکی بدون بچه یا با بچه باید توش آرامش باشه اگر شوهرت تمایلی نداره بشین زندکیتو بکن آرامش زندگیتو به هم نزن بعدا خدایی نکرده از زندگی سرد میشه اگر تمایل نداره

ن گلم اقوام ما هم بعد فک کنم ۱۲ سال اورد.خودش نمیخواست.بعد ۱۲ سال خدا بهش یه دختر داد و دیگه هم نمیخواد.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بعد چن ماه باز اقدام کن 

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

یکی از لوله هاتو برداشتن؟

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
نه‌گلم چرا بد باشه،انشالا به زودی دامنت سبز میشه،تحت نظر پزشکی؟

اره ولی من مشول نداشتم چون خیلی تاخیر انداختم و قرص جلوگیری واین حرفا الان مشکل دار شدم یک سقطم داشتم .

حس افسردگی دارم فک میکنم تااخر بچه دار نمیشم .همش بچه کوچیک ب چشمم میاد اعصابم بهم میریزه

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
عزیزم از فاز بچه بیا بیرون از بقیه بخواه دیگه در موردش صحبت نشه کلاس رقص برو تو محیط مثبت باش از مشا ...

تا کی کلاس رقص برم و کلاس هنری و با دوستا چرخیدن ؟

بیشتر از ۱۰ سال

اره ولی من مشول نداشتم چون خیلی تاخیر انداختم و قرص جلوگیری واین حرفا الان مشکل دار شدم یک سقطم داشت ...

زنعموی من بعد از سه تا سقط باردار شد و خدا رو شکر سالم زایمان کرد الان دخترش هفت سالشه 

هیچ وقت از رحمت خدا نا امید نشو ازش بخواه کمکت می‌کنه 

من بعد ۱۴ سال اوردم ۱۲ سال نمی خواستم بعدش یه سقط و یه زایمان زودرس داشتم بخاطر مشکل بدنم  بعد ...

میشه بدونم چرا ۱۲ سال نخواستین؟ بعد ک خواستید مشکل پزشکی پیدا نکردین ؟

زنعموی من بعد از سه تا سقط باردار شد و خدا رو شکر سالم زایمان کرد الان دخترش هفت سالشه  هیچ وق ...

خیلی ازش خواستم ولی بااین اتفاق اخری کلا دلم شکست انگار اصلا ب دعا نیس 

باورت نمیشه چله ونذری نبود که من نکردم .

خیلی دلم گرفته